Moderátorka Soňa Porupková se vdala. Po svatbě málem přišla o všechny finanční dary

Soňa Porupková se vdala. Vzala si režiséra Bučka.

Na obrazovce CNN Prima NEWS začínala ve dvojici s Liborem Boučkem, její srdce však získal Buček. Moderátorka hlavních zpráv Soňa Porupková se vdala. Jak její den D probíhal a co teď s manželem plánují? Vše po návratu z líbánek prozradila v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS.

Moderátorka HLAVNÍCH ZPRÁV na CNN Prima NEWS a Primě Soňa Porupková nedávno řekla své „ano“ režisérovi Zdeňku Bučkovi. Diváci její tvář vídají na obrazovce po boku Romana Šebrleho. Porubková se zasnoubila letos v březnu v Norsku. Její tehdy ještě přítel před ní poklekl přímo pod polární září.

„Už někdy v začátku našeho vztahu jsem při romantické chvilce pronesla, jak magické by bylo se jednou zasnoubit pod polární září. Popravdě, bylo to spíš takové naivní holčičí přání,“ svěřila se Soňa s tím, že polární záře ji fascinovala už od dětství.

V tomto romantickém příběhu dvojice od zásnub nečekala do roka a do dne, ale po pár měsících se do toho snoubenci rozhodli skočit naplno. Romantická svatba v boho stylu proběhla na Pálavě a nechybělo luční kvítí, teepee, sezení v trávě ani spousty svíček.

„Ačkoli svatba byla pohádková, jsou i věci, které se nepovedly. Například manželovi dodali doslova pár hodin před svatbou oblek na míru o dvě čísla větší a na poslední chvíli se to snažili zachránit, a úplně se to nepodařilo. Mně zase nestihly přijít popůlnoční šaty ze zahraničí. Pak jsem trochu uronila slzu, když se nám teplem začal sesouvat svatební dort. Pár věcí se rozbilo, na pár věcí jsme asi i zapomněli, ale myslím, že nikdo ze svatebčanů nic nepoznal a všichni jsme si to užili,“ přiznala s úsměvem blondýnka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Exkluzivní rozhovor se Ztraceným: Poprvé o svatbě i koncertech. Co ho nejvíc dojalo?

Svěřila se také s potížemi, které pár potkaly jen pár hodin po svatbě: „Druhý den jsme šli vložit všechny darované peníze od svatebčanů do bankomatu, abychom z nich mohli doplatit faktury a částečně financovat svatební cestu. Bankomat ale zahlásil chybu, peníze si vzal a nás čekalo poměrně náročné administrativní kolečko, abychom se financí domohli zpět. Po třech týdnech nám banka peníze vrátila, ale nebýt rezervy, asi bychom se dostali do průšvihu.“

Svatební cesta byla božská

Pro svou svatební cestu se rozhodli zvolit romantiku v Toskánsku. „Měli jsme naprosto nádherně, bylo 35 stupňů a já byla spokojená. Manžel ale trochu trpěl. A každý jsme si přivezli dáreček v podobě čtyř kil navíc,“ svěřila se Soňa.

Do budoucna by si Soňa s manželem ještě rádi splnili i další cestovatelské sny. „Uvidíme, co všechno nám život přinese,“ svěřila se.

I přestože si vzala Bučka, na televizních obrazovkách ji  diváci budou stále vídat pod jejím rodným příjmením. „Mediálně si nechám své rodné příjmení Porupková. Je to pro mě určitá symbolika, kterou chci vyjádřit vděk své rodině, že mě už od dětství podporovala při splnění mého moderátorského snu. Ale v občance budu samozřejmě Bučková,“ upřesnila.

Tagy: