Obavy o Krampola. Herec musel náhle do nemocnice, na jeho zdraví se ptala i Bohdalová

Herce a baviče Jiřího Krampola zradilo zdraví. Na druhý svátek vánoční byl převezen do nemocnice, kde si podle aktuálních zpráv ještě nějakou dobu poleží. Co se mu stalo a jak je na tom nyní?

Štědrý den ještě Jiří Krampol strávil doma, o dva dny později už ležel v nemocnici. Tentokrát se hospitalizace netýká pouze jeho chronicky nemocných průdušek, jde o celkovou slabost a problémy s pohybem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Z herecké hvězdy Jorgy Kotrbové, princezny z pohádky Honza málem králem se stala multimilionářka

„Na Vánoce mě přišla navštívit a popřát mi spousta přátel, což mě potěšilo. Udělali mi radost, bylo to moc fajn. Pak jsem se nechal odvézt do nemocnice, cítil jsem se nejistý v chůzi. Strašně špatně se mi chodí, každý krok pro mě představuje riziko. Bojím se, že bych upadl, což by v mém věku mohlo mít fatální následky,“ uvedl Jiří Krampol pro redakci CNN Prima NEWS.

Že chci umřít? Nesmysl, říká

V nemocnici stráví minimálně ještě měsíc. „Čekají mě rehabilitace, snad mě tu rozchodí. Nemá cenu nic uspěchat. Jinak se cítím dobře a všem přeju v novém roce hlavně zdraví,“ dodal herec a bavič, který popřel informace, že by jeho stav měl být vážný, nebo že by rezignoval na život, jak psala některá média.

„Volalo mi kvůli tomu několik přátel, aby se ujistili, že jsem v pořádku. I Jiřinka Bohdalová. Měli o mě strach. Nevím, proč se píšou takové blbosti, že chci umřít... Žvásty, nesmysly! Já život miluju. Zdraví beru s pokorou. Nestěžuji si a říkám si, že je to ještě dobrý. Jsou lidé, kteří jsou na tom po zdravotní stránce daleko hůř než já,“ poznamenal Krampol, kterému letos v červenci bude 86 let.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Pokračování seriálového hitu Pod hladinou Na vlnách Jadranu na TV Prima startuje 10. ledna

Tagy: