Utrpení hvězdné herečky Svobodové. Po smrti manžela jí zemřel i partner: Zbyl mi jen bostonek

Herečka Ilona Svobodová prožívá další těžké životní chvíle. Podle informací webu Aha! zemřel její partner, architekt Petr. Pár s ním tvořila po smrti druhého manžela Petra Skoumala.

Smutnou zprávu oznámil webu Aha! zdroj z hereččina okolí. „Paní Svobodová je sama, přítel jí umřel,“ uvedl s tím, že k tragické události došlo asi před dvěma měsíci.

Vzápětí informaci potvrdila i Svobodová. „Je to pravda, partner zemřel. Zbyly mi pouze vzpomínky a bostonek (bostonský teriér, pozn. red.),“ svěřila se 62letá herečka, která zazářila například ve filmech Má láska s Jakubem nebo Hadí jed.

Svobodová byla dvakrát vdaná. Jejím prvním manželem byl herec Gustav Bubník, se kterým má dceru Adélu. S druhým manželem a skladatelem Petrem Skoumalem přivedla na svět syna Filipa.

Čtyři roky od smrti Skoumala si Svobodová našla novou lásku, architekta Petra. „Potřebuji intelekt, partnera, se kterým si můžu povídat, když přijdu domů po představení, bavit se s ním o divadle, výstavách, světě kolem nás. A můj přítel to všechno splňuje. Někdy mám až pocit, že je reinkarnací mého manžela,“ ocenila před lety v rozhovoru pro web iDNES.cz Svobodová. Po boku Petra nakonec strávila čtyři roky.

Tagy: