Facka od kolegy, toxické vztahy a trefa do kamery. Lucie Bílá představila nový videoklip

Lucie Bílá na to na pódiu umí rozjet.

Lucie Bílá má nový videoklip. Jmenuje se Fénix a je o tom, jak je důležité najít sílu opustit vztah, který ubližuje. Zpěvačka řekla, že o tomto tématu chtěla zpívat proto, že je ve společnosti stále tabuizované. Režisér chtěl mít klip autentický, a tak české zpěvačce její kolega vlepil facku.

„Je to písnička, která se jmenuje Fénix a je to takový návod pro holky, ale i pro kluky: nebojme se odcházet z toxických vztahů. Je to něco, co i já znám,“ uvedla pro CNN Prima NEWS šestapadesátiletá zpěvačka. „Tu nádhernou písničku mi napsala Patricie Fuksová. Chtěla jsem, aby byla o tomto tématu, protože se o něm nemluví,“ dodala.

Bílá se ve videoklipu proměnila i v herečku. Režisér Lukáš Rejmon navrhl, aby v něm pro autenticitu zpěvačka dostala od partnera facku. „Řekla: ‚Já si to promyslím.‘ Loučila se se mnou a asi za čtyři minuty mi pípla zpráva: ‚Jdeme do toho!‘ Dala to krásně. Je výborná herečka, jsem opravdu překvapený, jak výborně to zahrála,“ sdělil režisér.

„Bylo docela těžké najít toho záporáka, ale nakonec jsem našla kolegu Dennyho Ratajského, který zahraje cokoliv. Až na to, že se jednou strefil rukou do kamery a pak do mojí ruky, až mi odletěl prstýnek, tak to zvládl dobře,“ přiblížila několinásobně držitelka Zlatého slavíka.

„Jedna moje kamarádka mi říkala, že jsem silná hlavně v tom, že umím odcházet. Je to sice těžké, ale zároveň krásné. Když se člověk nebojí zariskovat a chvilku být sám, tak na něj čeká štěstí,“ uzavřela Lucie Bílá.

Tagy: