Oblíbený vnuk Alžběty II. má novou lásku. Camille představil partnerku měsíc po rozchodu

Synovec britského monarchy Karla III., Peter Phillips, se zhruba měsíc po oznámení rozchodu s Lindsay Wallaceovou ve společnosti ukázal po boku nové partnerky. Oblíbený vnuk zesnulé královny Alžběty II. s novou přítelkyní Harriet Sperlingovou zašel na akci Badminton Horse Trials. Sperlingovou na dostizích dokonce už představil královně Camille, upozornil deník Mirror.

Nejstarší potomek princezny Anne představil novou partnerku královně Camille v neděli na prestižních koňských závodech Badminton Horse Trials v hrabství Gloucestershire.

ČTĚTE TAKÉ: Král Karel III. při léčbě rakoviny ztratil chuť. Monarcha to přiznal válečnému veteránu

Serveru Mirror přišel s tím, že novou láskou Petera Phillipse je Harriet Sperlingová, která pracuje jako dětská zdravotní sestra pro anglickou Národní zdravotní službu (NHS).

Sportovní události se zúčastnily také Phillipsovy dcery Savannah a Isla, takže i ony se už seznámily s otcovou novou přítelkyní.

Podle přítomných, kteří pár na akci spatřili, vypadali Phillips a Sperlingová spokojeně. „Jeho milostný život v posledních letech prošel několika veřejnými zvraty. Vypadali však, že si jsou nesmírně blízcí a zdálo se, že se znají už nějakou dobu. Rozhodně působili velmi šťastně,“ sdělil zdroj portálu The Sun. „Usmíval se od ucha k uchu,“ doplnil svědek.

Radostná zpráva o novém královském páru přichází pouhý měsíc poté, co byl potvrzen rozchod Phillipse s bývalou partnerkou Lindsay Wallaceovou. Tříletý vztah ukončili přátelsky a údajně za tím nikdo třetí nestál. Web The Sun uvedl, že za jejich rozchodem stála Phillipsova pracovní vytíženost.

Synovec britského panovníka Karla III. se s Wallaceovou dal dohromady v roce 2021 poté, co skončilo jeho manželství s Autumn Kellyovou, se kterou má dcery Savannah a Islu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Karel III. byl otevřený, Kate vyvolala negaci. Expertka zhodnotila přístup královské rodiny

Tagy:
Velká Británie rozchod vztah královská rodina Peter Phillips Camilla, královna-manželka Britská královská rodina Lindsay Wallace Harriet Sperling Harriet Sperlingová