Své matky nezapřou. Dcery slavných českých a slovenských celebrit dobývají svět showbyznysu

Modelky, herečky, zpěvačky. Řada dcer známých českých i slovenských celebrit se vydala ve stopách svých slavných maminek. Třeba herečka Jana Bernášková se může pochlubit dcerou Justýnou Drábkovou. Ta jako by jí z oka vypadla a snaží se prorazit v herectví.

Justýna Drábková letos v srpnu oslaví osmnácté narozeniny. S maminkou Janou Bernáškovou jsou si podobné jako vejce vejci. Na svou dceru může být herečka hrdá. Justýna, ačkoli stále nedovršila dospělosti, už nyní se snaží prorazit jako herečka. A zatím se jí to daří. V září se objevila jako nová postava Ivana v seriálu ZOO.

ČTĚTE TAKÉ: Vatu nejíme a drogy nebereme. Prostředí podle české modelky prošlo brutální proměnou

„V ZOO se mi líbí, musím říct, že jsou tady všichni hrozně fajn, pomáhají si, zkoušejí spolu text, i když v té scéně třeba nehrají. Pomůžou i mně, vyzkoušejí mě, dají mi různé rady. Je tu přátelský kolektiv a cítím se tu opravdu dobře,“ prozradila na začátku natáčení dcera Bernáškové pro CNN Prima NEWS.

„Začala jsem točit na konci prázdnin, takže už toho mám dost za sebou, a teď budu pár dní ve škole chybět. Nedá se nic dělat, točím i o víkendech. Je to docela fajn, protože na začátku školního roku toho tolik není, nepíšou se testy a dá se to celkem zvládnout,“ řekla v září ke své herecké kariéře.

Kromě herectví se Drábková věnuje také modelingu. Na sociální síti Instagram často sdílí snímky z různých focení a fanoušci se jí nemohou nabažit. Například poslední fotkou své sledující doslova odzbrojila. Za černobílou fotku, na které je oděná do černého body a kožené bundy, se jí dostalo ohromné chvály. „Dechberoucí,“ zaznělo například v komentářích.

Salma Hájková roste do krásy

Věrnou kopií své maminky je také Salma Hájková, dcera Zuzany Belohorcové a Vlastimila Hájka. Když Belohorcová byla v televizi ještě rosničkou, snil o ní nejeden muž v Česku i na Slovensku. Podobně tomu bude také u dcery Salmy, protože co se týká vzhledu, jablko nepadlo daleko od stromu.

Salma Hájková začátkem února oslaví čtrnácté narozeniny. Dcera někdejší moderátorky si na sociálních sítích buduje silnou základnu fanoušků, na Instagramu má téměř 15 tisíc sledujících. Zda půjde ve šlépějích maminky a dá se na kariéru moderátorky, je zatím ve hvězdách.

Dcera Dary Rolinsové má hlas po mamince

Laura, dcera Dary Rolinsové, zdědila po mamince nejen krásu, ale také talent. Poslední lednový víkend se v pražské O2 areně konal koncert slovenské zpěvačky. Dara Rolinsová si na podium přizvala i svoji dceru a společně předvedly neskutečnou show. Laura, která zanedlouho oslaví šestnácté narozeniny, publiku ukázala, že stát se úspěšnou zpěvačkou pro ni rozhodně nebude problém.

Stella zdědila po Aně Geislerové půvab

Aňa Geislerová se řadí mezi nejúspěšnější české herečky. Nepatří však mezi slavné maminky, které berou své ratolesti často do společnosti. Dceru nikam neprotlačuje a nikde ji nepředvádí, párkrát ji  ale dcera doprovodila na veřejné akce. Stella Janáčková sice není své mamince podobná jako vejce vejci, půvab jí ale rozhodně nechybí. Pokud zdědila její talent, Česko se může těšit na další skvělou herečku.

Na další slavné maminky a jejich krásné dcery se můžete podívat do galerie.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Eva Hecko Perkausová porodila, moderátorka zpráv je dvojnásobnou maminkou

Tagy: