Ondřeji Brzobohatému padaly na táboře dívky k nohám. Balil je hraním na kytaru

Brzobohatý promluvil o svatbě s Danielou Písařovicovou.

Ondřej Brzobohatý v 7 pádech Honzy Dědka

Ondřej Gregor Brzobohatý v pořadu 7 pádů Honzy Dědka prozradil, jak proběhla jeho svatba s moderátorkou Danielou Písařovicovou. Dále řekl, jak mu jeho manželka krotí ego. Zároveň zmínil, co ho přivedlo k tomu, stát se hudebním skladatelem. Přiznal, že na táboře mu v balení holek pomáhalo, že uměl hrát na kytaru.

Zhruba v polovině září měl Ondřej Brzobohatý v Itálii tajnou veselku s moderátorkou Danielou Písařovicovou. „Svatba proběhla úspěšně a moc mile, v kruhu nejbližších a přátel,“ okomentoval stručně svoji třetí svatbu Brzobohatý v oblíbené talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

ČTĚTE TAKÉ: Osmany Laffita na Halloween změnil svůj dům na strašidelný hrad. Nahlédněte do jeho paláce

Doma mají novomanželé zatím dost veselo. „Daniela se mi směje, ale mě to baví. Když mám nějaký ego záchvat, vyloženě se mi vysmívá,“ tvrdí hudební skladatel a dává jeden nedávný příklad za  všechny. „Máme chaloupku na Slapech a já jsem měl klávesy v autě. Jeli jsme na Slapy, narvané auto věcmi. A Daniela mi říká, že už mám ty klávesy asi týden v autě a jestli je nechci vzít domů, proč bych je vezl i na ty Slapy,“ vzpomínal. Své manželce na dotaz pohotově odpověděl, čehož do teď lituje. „Jasně že si je vezu na Slapy. Tak snad jsem skladatel,“ odvětil Písařovicové.

„Vedle bylo ticho a po chvíli vyprskla smíchy. A od té doby cokoli takového řeknu, Daniela odvětí: ‚Tak snad jsi skladatel,‘“ řekl s úsměvem.

Na kytaru balil holky

Na tom, aby se stal hudebníkem, pracovali rodiče Brzobohatého už od synova útlého dětství. „Tatínkův sen, že budu houslový virtuos, ho brzy pustil. Kytaru jsem objevil proto, že jsem byl ve svých jedenácti a dvanácti letech vyslán na tábory. Říkal jsem si, že tam nemůžu jen tak přijet. Ale housle jsem si tam vzít nemohl, protože jsem na ně opravdu neuměl hrát, navíc na housle žádnou holku nesbalíš,“ vzpomínal syn zesnulého herce Radoslava Brzobohatého.

Rozhodl se tedy naučit se pár akordů na kytaru. „A to bylo super. Hrál jsem klasicky Nedvědy a Pressleyho, kterého jsem miloval celé dětství. Samozřejmě ne anglicky, ale nějakou svahilštinou, kterou jsem si vymyslel. To jsem dal, a nejenomže si holky myslely, že umím brilantně anglicky, měl jsem pak plnou chatičku holek, které mi dávaly pusy,“ svěřil Honzovi Dědkovi.

Tehdy si Ondřej Brzobohatý uvědomil, že hudba je velmi mocná. „Stačí zahrát pár akordů a holky to baví. Mně se vždycky líbily ženy. Moc,“ přiznal skladatel, na co úspěšně balil od puberty ženy.

Celý rozhovor sledujte v úterý 31. října ve 21:35 na Primě. Kromě Ondřeje Gregor Brzobohatého si Honza Dědek pozval také Martina Dejdara, herečku Pavlu Dostálovou a umělce vystupujícího pod pseudonymem Dělniq.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Marie Rottrová chystá velkolepý koncert. Playlist zatím nemá, hosta prozradila jen jednoho

Tagy: