Dokonalé překvapení: Český podnikatel požádal o ruku modelku přímo na mole. Byl to šok, řekla

Přímo na přehlídkovém mole v Teplicích požádal Jiří Morštadt, organizátor akce Czech Fashion Week, svoji přítelkyni a současně modelku Asyu Sun o ruku. Kráska pocházející z Kazachstánu tak romantické gesto nečekala. Do české svatby by ráda včlenila některé tradice ze své vlasti, uvedla pro CNN Prima NEWS.

„Ta myšlenka vznikla před několika měsíci. Jsem producent a chtěl jsem udělat hezké překvapení, proto jsem se rozhodl spojit předání zásnubního prstýnku s červnovým Czech Fashion Weekem,“ řekl Morštadt pro CNN Prima News.

ČTĚTE TAKÉ: Šebrlemu při sázkách na dostihy nepřálo štěstí, v lásce to má však jinak. Opět se zamiloval

Naplánované to bylo dokonale. Svou otázku položil ve chvíli, kdy Asya předváděla svatební šaty a vrcholila závěrečná show, kde účinkovali i profesionální tanečníci.

„Jiřímu se to podařilo dokonale utajit. Byla jsem překvapená, což je vidět na fotkách a videích. Zpočátku jsem myslela, že je to součástí show, přehlídky svatebních šatů, která byla v produkci choreografky Lenky Vinické. Až po pár vteřinách jsem pochopila, že toto byl od začátku Jirkův plán,“ řekla Asya pro CNN Prima News.

Teprve postupně si uvědomuje, že je zasnoubená. „V ten den jsem byla v šoku. Jsem šťastná a pomalu mi dochází, že jsem vážně zasnoubená. Jsem ráda, že jsme náš vztah posunuli na další úroveň,“ pokračovala.

Jak bude vypadat svatba?

Čerství snoubenci zatím nemají úplně jasnou představu o svatbě. „Zásnuby pro mě byly překvapením. Zatím svatbu neplánuji. Pravděpodobně to nechám na Jiřím, protože má s velkými projekty mnohem víc zkušeností,“ uvedla modelka.

Morštadt by byl samozřejmě rád, kdyby svatba byla ozvláštněna. „S přáteli z produkce zkusíme vymyslet něco zajímavého a netradičního,“ řekl. Do karet mu hraje původ budoucí manželky. Asya pochází z Kazachstánu a tradice své země by ráda zakomponovala do své svatby. „Kazachstán je obrovská země s mnoha tradicemi. Byla bych šťastná, kdybychom zvládli alespoň nějaké představit tady v Evropě. Všechny určitě nezvládneme, protože ani já sama všechny neznám, ale aspoň nějakou část,“ naznačila Asya.

S pořízením rodiny chce ještě vyčkat. „Určitě děti chci. Jirka má už dva dospělé syny, ale rád bude mít další. Teď dokončuji studia na vysoké škole a nějaký čas se ještě chci věnovat práci. Třeba za dva roky už bych děti začala plánovat,“ zakončila modelka Asya Sun.

Se svým budoucím mužem se seznámili během módní přehlídky, kterou Jiří Morštadt organizoval. „Od té vteřiny jsme pořád spolu. Brzy jsme spolu začali bydlet a teď už jsme i zasnoubení,“ řekla Asya a dodala, že za dva měsíce oslaví druhé výročí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Role milenců v praxi i dvojka vína. Vondráček prozradil detaily o začátku vztahu s Vaňkovou

Tagy: