Oslavenec Slováček o nehodě Patrasové: Dáda je v pořádku, nikomu se nic nestalo

Dagmar Patrasová měla autonehodu.

Dáda Patrasová bourala

Felix Slováček slaví 79. let. Svůj narozeninový den si ale jistě představoval jinak. Jeho manželka Dagmar Patrasová se v pondělí vybourala jen kousek od jejich pražské vily – narazila do betonového obrubníku. Nikomu se nic nestalo, herečka však odmítla dechovou zkoušku.

K nehodě došlo odpoledne v den, kdy Felix Slováček slavil své 79. narozeniny. Patrasová svým mercedesem nabourala do betonového obrubníku tak, že na místě řidiče vystřelil airbag.

„Před patnáctou hodinou jsme přijali oznámení o dopravní nehodě, která se měla stát v ulici Ruská v Praze 10, kde podle oznamovatele řidička havarovala do jiného zaparkovaného vozu a následně do betonových zábran. Policisté situaci vyšetřují, nicméně řidička se odmítla podrobit dechové zkoušce. V případě, že se řidič odmítne podrobit zkoušce i lékařskému vyšetření, hrozí mu zákaz řízení až na dva roky a pokuta ve výši padesát tisíc korun,“ přiblížil policejní mluvčí Jan Daněk.

Nešlo o první nehodu

Dagmar Patrasovou i Felixe Slováčka redakce ShowTime s kamerou zastihla přímo na místě, oba dva ovšem raději hned odešli do své vily. K nehodě se nevyjádřila ani dcera Anička Slováčková, která o několik minut později z rodinného domu odcházela. Slováček ani jeho žena nereagovali na zvonek ani na telefonát. Slováček však poslal redakci vyjádření.

„Nikomu se u nehody nic nestalo, všechno je v pořádku. Dáda je taky v pořádku, auto odtáhli. Víc se k tomu vyjadřovat nebudu,“ vzkázal. Pondělní nehoda nebyla první, kterou herečka způsobila. Patrasová havarovala už v prosinci v roce 2018, a to také na Vinohradech. Tehdy nabourala jiné auto, policie jí naměřila dvě a půl promile, na rok a půl jí odebrala řidičský průkaz a musela zaplatit pokutu 150 tisíc korun.

Tagy: