Slováček nechce o exmilence ani slyšet. Jsem ve fázi neustálé radosti, prohlásil

Felix Slováček a manželka Dagmar Patrasová.

Manželé Felix Slováček a Dáda Patrasová mají za sebou krásný večer. Slavný saxofonista vyprovázel do světa nové album a herečka zase oslavila 66. narozeniny. Obě události partneři sloučili v jednu akci.

K vydání nové desky si prý Slováček vybral datum 27. dubna záměrně. „Felix si pamatuje datum mých narozenin. Na tohle je gentleman,“ řekla v pořadu Showtime Patrasová.

Za výběrem tohoto data ale stály i jiné důvody. „Mám skutečně velkou radost. Oddálení křtu mělo své důvody. Jsem rád, že sem dorazilo spoustu lidí a hlavně přišly naše děti Felix s Aničkou, kteří byli kmotry nového cédéčka. Album je výjimečné – řekl bych, že se mi asi nejvíc povedlo. Všechny skladby, které uslyšíte, mají neuvěřitelnou hloubku, srdce a duši. Můžou si ho pustit ti, kteří jsou zamilovaní, i ti, kteří lásku teprve hledají,“ řekl Slováček.

Přiznal také, že prožívá velmi šťastné období. „Jsem ve fázi neustálé radosti. Mám rád život a miluji všechno,“ prohlásil 78letý hudebník. Pro svou manželku měl připravený neobvyklý dárek. Rodinný podnik Pražská mincovna a.s. totiž přišel s nápadem obdarovat Dádu zlatým dukátem s žížalou Julií. Slováček nápad podpořil. „Je to fenomén,“ prohlásil hudebník.

Nebudu jí dělat reklamu

Manželé si večer užívali a Slováček svou partnerku k narozeninám také políbil. Vřele se však objímal ještě s další dámou. „To je paní profesorka Adámková z IKEM. Chodím tam na screening, jsem neuvěřitelně zdravý,“ vysvětlil.

Slavnostního křtu se zúčastnil také Slováčkův kamarád Václav Hejátko, který byl jeho oporou, zvlášť po loňském rozchodu s milenkou Lucií Gelemovou. „Trápilo ho to,“ pronesl Hejátko. Že mu hodně pomohl, ostatně potvrdil sám Slováček. „Vašek je neuvěřitelný člověk. Když mi bylo nejhůř, jel se mnou na lyže do Rakouska. Hlídal, aby se mi netočila hlava,“ vysvětlil.

Dnes už to však vypadá, že je hudebník z nešťastného vztahu s Gelemovou již uzdravený. O své exmilence nechce ani slyšet. Na otázku, zda se zúčastní její vernisáže, nechtěl ani odpovídat. „Nebudu jí dělat reklamu,“ prohlásil.

Tagy: