Penk prozradil detaily ze vztahu s Bartošovou: Žárlil jsem jako pes, manažer ze mě bláznil

Michal Penk řekl o Bartošové, že byla kouzelná.

Michal Penk v 7 pádech Honzy Dědka

Hudebník Michal Penk v talkshow 7 pádů Honzy Dědka zavzpomínal na vztah se zesnulou zpěvačkou Ivetou Bartošovou. Randili spolu něco málo přes půl roku a kolegyně ho prý zcela okouzlila. „Bohužel jsem byl žárlivý jako pes,“ přiznal, proč vztah ztroskotal.

„Chodili jsme spolu sedm měsíců, z toho čtyři u nás bydlela,“ zavzpomínal Michal Penk v pořadu 7 pádů Honzy Dědka na období, kdy tvořil pár s Ivetou Bartošovou.

ČTĚTE TAKÉ: Krampol je slepě zamilovaný, šlápl vedle, bojí se přátelé. Není to zlatokopka, brání se herec

Když se o jejich vztahu dozvěděl tehdejší zpěvaččin manažer Tomáš Gottlieb, moc nadšený nebyl. „Mohl se zbláznit. Nelíbil jsem se mu,“ prozradil muzikant známý pro hity O bláznech nebo Odpusťte nám. Dohromady se přitom Bartošová s Penkem dali právě díky Gottliebovi. „Seznámil nás a hned odešel. Koukali jsme na sebe, ona se začala červenat a zahořelo to. Když jsem pak šel domů, byl jsem zamilovaný až po uši,“ rozpovídal se.

Ačkoli se vztah rozpadl, dodnes na Bartošovou vzpomíná. „Byla opravdu kouzelná,“ pronesl Penk. Vztah se zpěvačkou, která zemřela v dubnu roku 2014, ztroskotal na jeho žárlivosti.

Ze stejného důvodu skončilo také jeho následné partnerství, a to s Ivanou, maminkou jeho dnes už dvaatřicetiletého syna Christophera. „Nebyli jsme manželé, žili jsme spolu, ale na hromadě. Já jsem byl žárlivý jako pes. Byl jsem strašně žárlivý. Trpěla tím Iveta a později i Ivana,“ uznal Penk, který se dlouhé roky léčil ze závislosti na drogách.

Od studijních let bojoval se závislostí na drogách

Dnes tvrdí, že je vyléčený. Na scestí se vydal už jako student. „Tatínek chtěl, abych dělal muziku, abych se dostal ven. Hrál jsem na klavír, velmi dobře. Šel jsem na konzervatoř. Naši se ale rozvedli a já začal chodit za školu. Táta to nekontroloval. Zamířil jsem mezi pankáče a v pololetí jsem už měl 180 neomluvených hodin,“ přiznal hudebník.

„Pak to prasklo. Asi by mi to odpustili, ale profesorka piana řekla, abych uvolnil místo, když tam nechci chodit. Nás se tenkrát hlásilo 700 na piano a brali čtyři, takže tam samozřejmě někdo toužebně čekal. Chodili tam lidi, kteří přišli domů a dřeli a dřeli,“ dodal Penk.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jsem fatalistka, přiznala Lenka Filipová. V těžkých chvílích jí pomáhá víra v sebe samu

Tagy: