Partner Lucie Bílé zhubl 32 kilo, vybral si ho fotograf Schwarzeneggera. Čím se odměnil?

Radek Filipi v posilovně

Přítel Lucie Bílé Radek Filipi prošel neuvěřitelnou proměnou

Radek Filipi prošel viditelnou proměnou. Partner Lucie Bílé je známý svou muskulaturou a obřími bicepsy. Nyní je ale o úctyhodných 32 kilo lehčí. Za novou vizáží stojí pět měsíců dřiny a přísné diety. Kromě dokonalé postavy přišla i nabídka na prestižní focení. Za objektiv se totiž postavil fotograf legendárního Arnolda Schwarzeneggera.

Radek Filipi je životním partnerem, ale i road manažerem zpěvačky Lucie Bílé. Když se zlatou slavicí zrovna nejezdí po vystoupeních, tak se intenzivně věnuje svému tělu a účastní se různých kulturistických soutěží. Naposledy se připravoval na mistrovství Evropy v takzvaném bench pressu, ale sportovního klání se nakonec neúčastnil. „Asi týden před tím jsem dostal zánět žil a museli jsme to vynechat,“ vysvětlil absenci.

Je známo, že během přípravy na soutěže tohoto typu sportovci drží přísné diety. V krátkém časovém období rapidně snižují svou váhu. Před účastí na evropském šampionátu tomu nebylo jinak. „Když už jsme byli v tom shazování, tak jsme se rozhodli, že bychom v tom měli pokračovat. Za pět měsíců mínus 32 kilo,“ pochlubil se Filipi výsledkem.

„Měl skoro předsoutěžní dietu, jako máme my, profesionální kulturisti. Nevěřili jsme, že to může vydržet, ale dal to a výsledek stojí za to. Taková změna za pět měsíců, to málokdo dokáže,“ dodal obdivně jeho trenér. Partner Lucie Bílé upřesnil, že cvičil pětkrát až šestkrát týdně a jedl hlavně maso a přílohy. Nejvíce mu chybělo sladké. „Nyní mám stejnou váhu jako na základní škole,“ prozradil pobaveně.

Vybral si ho fotograf Schwarzenegera

Výsledky se zúročily i jinak. Kromě dokonalé figury dostal Filipi nabídku na nafocení titulní strany kulturistického magazínu s profesionálním fotografem Josefem Adltem, který fotil samotnou fitness ikonu Arnolda Schwarzenegera.

Focení proběhlo ve Španělsku. Filipi se předtím rozhodl na své formě zapracovat ještě víc a trávil hodiny ve fitku. Sám sebe odměnil oblíbeným štrůdlem a větrníkem. Těšil se taky na ‚vítězný burger‘.

Filipi se svěřil, že mu zpěvačka byla během přísné diety velkou oporou. „Lucinka je největší podporou, celý ten průběh viděla od A do Z,“ řekl zamilovaně. Že se ho teď bude oblíbená zpěvačka bát pouštět do společnosti, toho se neobává. „Lucinka vůbec, ta je zlatá a já vím, kde je moje místo,“ dodal zodpovědně.

Tagy: