Záhadné zmizení Slováčka: Už týden nebyl doma. Bojí se mě a má proč, zlobí se Patrasová

Herečka Dagmar Patrasová hledá svého manžela. Známý saxofonista Felix Slováček se totiž od své narozeninové oslavy 2. května v Lucerně neukázal doma. Jeho partnerka má pro to jediné vysvětlení. „Bojí se mě a má také proč,“ řekla v rozhovoru deníku Blesk.

Slováček si svou velkolepou party v pražské Lucerně, která se uskutečnila v úterý 2. května, mimořádně užil. Kromě blízkých přátel a kolegů na oslavu dorazila také spousta žen. Popřát oslavenci přišla nejen jeho manželka, ale také podnikatelka Lenka Dragounová či jeho bývalá milenka a malířka Lucie Gelemová. O tom, že dorazí, však Patrasová prý netušila. „Koukala jsem jak blázen, když jsem ji viděla. Opravdu mi to nebylo příjemné. Chtěla jsem ho v tu chvíli zabít,“ svěřila se Blesku.

Za jeho neomalenost mu však nestihla ještě ani vynadat. Slováček se od úterý totiž neukázal doma. „Ani se mi neobtěžoval říct, kde je. Od Honzy Adama jsem se teď čistě náhodou dozvěděla, že Felix je od pátku v Bratislavě. Dobře, ale kde spal ty tři noci?“ ptala se Patrasová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Slova o tajné svatbě i dalším miminku. Vignerová a Kolečko prozradili plány do budoucna

„Byl u Gelemový, Lenky Dragounové anebo u jiné flundry. A docela by mě zajímalo, kdy se hodlá vrátit domů,“ dodala.

Slováček udržoval milostný poměr s Gelemovou dlouhých sedm let. Partneři dokonce spolu žili v jedné domácnosti nehledě na to, že byl slavný saxofonista stále ženatý s herečkou a moderátorkou Dagmar Patrasovou. V roce 2021 se však rozešli. Od té doby prý udržují přátelský vztah.

„My jsme se tak domluvili a jsem velmi ráda, že mě Felix pozval nejen na koncert, ale i na svou následnou oslavu. Velmi si vážím toho, že jsem tam s ním mohla být,“ svěřila se Gelemová během Slováčkovy oslavy webu Prima Ženy.

Tagy: