Patrasová měla nehodu. Herečka bourala u svého domu, pak odmítla dechovou zkoušku

Dagmar Patrasová měla autonehodu.

Nehoda u domu Dády Patrasové

Herečka Dagmar Patrasová bourala. Na Praze 10 měla podle informací CNN Prima NEWS najet do zaparkovaného vozidla a betonových zábran. Okolnosti nehody policisté vyšetřují. Ti také uvedli, že se na místě řidička odmítla podrobit dechové zkoušce. Že za volantem seděla Patrasová, zatím nepotvrdili.

„Podle oznámení měla řidička okolo 14:30 nabourat do zaparkovaného vozidla a do betonových zábran v Ruské ulici v Praze 10. Okolnosti dopravní nehody budeme vyšetřovat, nicméně řidička se na místě odmítla podrobit dechové zkoušce,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

„Nikomu se u nehody nic nestalo, všechno je v pořádku. Dáda je taky v pořádku, auto odtáhli. Víc se k tomu vyjadřovat nebudu,“ vzkázal redakci ShowTime Felix Slováček.

Reportér Krimi zpráv Matěj Rychlý následně přiblížil, jak policisté při podobných nehodách postupují. „Pokud řidič nebo řidička požije alkohol do jedné promile, jedná se o přestupek. Pokud by nadýchal více, jedná se o trestný čin, kdy hrozí i vězení. V případě, že řidič odmítne dechovou zkoušku, tak se k němu přistupuje, jako by jel pod vlivem. Zatím se však jedná jen o přestupek,“ vysvětloval.

V takovém případě řidiči hrozí zákaz řízení a vysoká pokuta. „Při nehodě se nikdo nezranil,“ dodal reportér.

Tagy: