Narozeninový koncert Slováčka: Dorazila i bývalá milenka. Patrasová měla před oslavou nehodu

Saxofonista Felix Slováček, který za necelé tři týdny oslaví své 80. narozeniny a 60 let na scéně, uspořádal v úterý koncert v pražské Lucerně. Na velkolepou party pozval řadu svých přátel a blízkých osob. Mezi nimi nechyběla ani jeho exmilenka Lucie Gelemová, která webu Prima Ženy prozradila, jaká akce byla a zda potkala hudebníkovu manželku Dagmar Patrasovou. Té se přitom krátce před tím stala doma menší nehoda.

Slováček udržoval milostný poměr s Gelemovou dlouhých sedm let. Partneři dokonce spolu žili v jedné domácnosti nehledě na to, že byl slavný saxofonista stále ženatý s herečkou a moderátorkou Dagmar Patrasovou. Po bouřlivém rozchodu v roce 2021 se pár zřejmě rozhodl, že zůstane přáteli.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Napřed nenáviděná, ale vždy po boku monarchy. Jaká je minulost královny Camilly?

„My jsme se tak domluvili a jsem velmi ráda, že mě Felix pozval nejen na koncert, ale i na svou následnou oslavu. Velmi si vážím toho, že jsem tam s ním mohla být,“ řekla pro web Prima Ženy Gelemová.

„Jak jsme si to oba přáli, dnes je náš vztah čistě přátelský. Felixe si velmi cením a doufám, že to takto zůstane už navěky,“ vysvětlila 40letá výtvarnice, která je nyní šťastně zadaná. Jako dárek přinesla oslavenci dvě ručně malovaná saka. Během samotného koncertu podle svých slov seděla ve stejné řadě jako Felixova prvorozená dcera René Slováčková.

Na akci 79letého saxofonisty dorazila také jeho manželka Dagmar Patrasová. To nakonec potvrdila i samotná Gelemová. „Potkala jsem ji. Vím, že se tam nějak mihla, nic víc,“ utnula veškeré možné spekulace Lucie. „Neměla jsem důvod s ní hovořit, ani ji nějak sledovat. Pro mě byl podstatný Felix a naši společní přátelé, kterých tam bylo mnoho a s nimiž jsem se tam moc ráda potkala,“ uzavřela.

Patrasová nešťastně upadla

Zda Patrasová na oslavu dorazí, nebylo jasné. Podle informací deníku Blesk totiž před koncertem nešťastně upadla u sebe doma. „Něco se stalo, Dáda upadla a vůbec po tom pádu nepůsobila dobře. Nechtěla ale, aby ji Felix vezl na vyšetření k lékaři,“ prozradil tajný zdroj z muzikantova okolí.

Sám hudebník to okomentoval tak, že ji přepadla slabost. „To se může stát každému. Dáda to má nahoru, dolů, ale už je v pořádku,“ vysvětlil Slováček.

Reportáž z Felixových narozenin můžete sledovat ve středu večer v pořadu Showtime.

Tagy: