Hořký konec vztahu Tomicové a Malého. Herce načapali s výrazně mladší a těhotnou milenkou

Pavla Tomicová a Ondřej Malý

Spekulace o tom, že se hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová rozešla s manželem Ondřejem Malým, se zřejmě potvrdily. Podle informací deníku Blesk si totiž 56letý herec našel výrazně mladší milenku. Tou by měla být 37letá herečka Kristýna Kociánová, která je navíc těhotná.

Na vztah Malého s Kociánovou upozornili deník Blesk jeho čtenáři, kteří dvojici viděli, jak společně vychází z pražského bytu, v němž spolu údajně bydlí. Zvědavým pozorovatelům navíc neušlo, že je herečka v pokročilém stadiu těhotenství. Zprávu nakonec zmíněnému deníku potvrdila i kolegyně Pavly Tomicové. „Když mu Kristýna sdělila sladké tajemství, konečně měl pořádný důvod Pavlu opustit. Je to srab jako všichni ostatní chlapi,“ řekla.

Kristýna Kociánová si zahrála v seriálech Slunečná, Přístav nebo Krejzovi. Kromě herectví se věnuje také moderování a dabingu.

Ještě donedávna Tomicová s Malým patřili k nejstabilnějším párům českého showbyznysu. Jsou svoji už 19 let a na svět přivedli dceru Anežku. Tomicová měla z předešlého manželství syna Adama.

Spekulace o tom, že šli manželé od sebe, se začaly šířit poté, co se herečka na červencovém Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech objevila bez partnera. Mnohým také neušlo, že prošla velkou proměnou. Shodila více než třicet kilogramů.

Sama tvrdí, že díky správné a pravidelné stravě, otázkou ovšem je, zda se na ní nepodepsal i stres a nervy z rozpadlého manželství. „Začala jsem hubnout už dřív, ale je to vidět až teď v létě. Někdy od září to šlo pozvolna a pak rychleji,“ řekla tehdy. Pokud se někdo zajímal o to, že jí manžel nestojí po boku sdělila mu, že má pracovní povinnosti.

„Všichni si myslíme, že teď, co se to profláklo, se jí uleví. Pavla věděla, že se to jednou provalí, jenom nevědělal kdy. A to ji sužovalo. Pořád se strachovala – co tomu řeknou lidi. No co by řekli? Že je Ondra pěkný pacholek,“ sdělila hereččina kolegyně s tím, že to vypadá na rozvod.

Podle informací CNN Prima NEWS manželská krize mezi nimi trvá už téměř rok a na konci toho loňského se měl Malý od Tomicové odstěhovat. Oba vše drželi v tajnosti a dodnes se k rozchodu oficiálně nevyjádřili.

Tagy: