Pozadí a detaily rozchodu Pavly Tomicové a Ondřeje Malého. Kdo za něj může?

Hvězda seriálů Slunečná a ZOO Pavla Tomicová s manželem Ondřejem Malým donedávna patřili k nejstabilnějším párům českého šoubyznysu. O to víc všechny zaskočilo, když vyšlo najevo, že už spolu nejsou. Příští rok přitom měli oslavit dvacet let v manželství. Proč šli od sebe?

Vypadalo to, že jsou si souzeni. Navenek Pavla Tomicová s Ondřejem Malým působili jako sehrána dvojka, které to klape nejen v manželství, ale i v divadle, kde spolu pravidelně hrávali. Oba pocházejí z Moravy, ona z Karviné, on z Ostravy. Jak už to u hereckých párů bývá, seznámili se při práci. Než mezi nimi přeskočila pomyslná jiskra, však chvíli trvalo.

„Byla jsem se na něj podívat v Divadle Na zábradlí, když hrál Francka v Maryše, protože mi měl dělat partnera ve hře Její pastorkyňa. Zaujal mě. Byla jsem zamilovaná dříve než on. Než jsme spolu ale začali chodit, trvalo ještě nějakou dobu. Říkali nám, že jsme jako bratr a sestra. Ondrášek mi pomáhal s nějakou mojí minulostí. Byl to velký kamarád, než jsme se přesunuli do partnerského vztahu, bylo to hrozně hezké,“ zavzpomínala před dvěma lety na stanici Český rozhlas Pardubice.

Manžel na nikom neměl rád ani ždibec tuku

Po dvou letech randění se jim narodila dcera Anežka. V manželství pak ještě syn Adam. Když byly děti malé, v divadle se spolu střídali, aby u nich doma zůstával alespoň jeden z nich. Až donedávna jeden pro druhého představoval velkou oporu. Když se Pavla snažila radikálně zhubnout, Ondřej jí fandil a držel palce. „Můj muž nemá rád na nikom ani ždibec tuku, takže mě v tom maximálně podporuje,“ svěřila se před pěti lety, když se jí podařilo shodit deset kilo.

Krize mezi nimi trvá už delší dobu

Podle informací CNN Prima NEWS manželská krize mezi nimi trvá už téměř rok a na konci toho loňského se měl Malý od Tomicové odstěhovat. Zda za tím stojí někdo třetí, zatím není známo. Oba vše drželi v tajnosti a dodnes se k rozchodu oficiálně nevyjádřili.

Když se letos v červenci na mezinárodním filmovém festivalu Tomicová objevila bez manžela, omluvila ho, že nemohl přijet kvůli pracovním povinnostem. Na červený koberec ji doprovodil jejich syn.

Už tehdy si nešlo nevšimnout, jakou proměnou herečka za poslední dobu prošla. Podařilo se jí zhubnout pětatřicet kilo. Sama tvrdí, že díky správné a pravidelné stravě, otázkou ovšem je, zda se na ní nepodepsal i stres a nervy z rozpadlého manželství.

Tagy: