Perkausová o těhotenství: Tušila jsem, že to bude kluk. Děti jsem vždycky chtěla tři

Eva Hecko Perkausová už za několik týdnů přivítá na svět svého prvorozeného potomka. Na oslovení „maminka“ si prý bude muset teprve zvyknout. V rozhovoru pro časopis Maminka prozradila, jak u ní probíhá těhotenství, jak s manželem vybírali jméno a zda už má k porodu všechno připravené.

Hvězdná moderátorka CNN Prima NEWS je v osmém měsíci, nakoupenou výbavu pro miminko ale prý ještě nemá. „Jsem na začátku osmého měsíce a nemám absolutně nic. Takže už je asi fakt načase. Kamarádky zasloužilé maminky mi říkají, že bych si měla pospíšit. Údajně se mi poslední týdny nebude chtít vůbec nic. Takže si beru příklad od zkušených a pomalu se začnu chystat,“ svěřila se v rozhovoru pro časopis Maminka Perkausová.

Jelikož manželka podnikatele Ivana Hecka čeká chlapečka, ladit bude vše do modra. „Prostě to tak mám – holčička by byla růžová, chlapeček bude modrý. Navíc jsem tvrdohlavý beran, tak mám jasno. Neutrální barvy zatím vynechávám,“ pokračovala.

S manželem už mají také vybrané jméno. To si ale zatím chtějí nechat pro sebe. „Měli jsme podobnou představu, kam se ubírat. Nic typicky českého, ale ani přehnaně exotického nebo zahraničního. Příjmení bude Hecko, to je krátké a dá se dobře kombinovat. Na jméně jsme se shodli a vybrali jedno z našeho ‚předvýběru‘. A oběma se nám moc líbí,“ řekla Perkausová a přiznala, že od první chvíl tušila, že to bude chlapeček.

Děti jsem chtěla brzy

„Měla jsem tušení. Od začátku jsme vybírali spíš jména pro kluka. Pro holčičku jsem nedokázala vybrat takové, které by se mi líbilo. Měla jsem vytipovaných několik klučičích jmen a s holčičím jsem chtěla počkat, až budeme vědět pohlaví. I přátelům jsem říkala, že mám pocit, že to bude kluk,“ uvedla 28letá moderátorka.

V rozhovoru také přiznala, že to nejspíše u jednoho dítěte neskončí. Pekrausová by prý chtěla minimálně dvě. „Chtěla jsem děti brzy. Do třiceti minimálně jedno. A s těmi dalšími přírůstky – chtěli bychom, ale uvidíme, jaký bude první porod. Na to mě všichni taky upozorňují, ať radši počkám s dalšími plány po porodu,“ uvedla.

„Děti jsem vždycky chtěla tři. Sama mám dva starší bratry. Tak bych si představovala minimálně dvě, a kdyby mi pánbůh dopřál víc, tím lépe. Ale třeba změním názor. Nebudeme předbíhat,“ prozradila Perkausová, která pro měsíčník Maminka nafotila krásné těhotenské fotografie.

Tagy: