Po letech opět spolu. Bagárová s Cristovaem ukázali společnou fotku, fanoušci šílí

Monika Bagárová si mateřství užívá.

Monika Bagárová přiznala rozchod

Monika Bagárová a Ben Cristovao potěšili své fanoušky, když na sociálních sítích zveřejnili společnou fotografii. Tu pořídili v nahrávacím studiu, kde dvojice pracuje na nové písničce. Ačkoliv se o žádnou romantiku nejedná, mnozí fanoušci už teď spekulují, zda to mezi nimi opět „nezajiskřilo“. Bagárová a Cristovao totiž už před jedenácti lety tvořili pár.

„Po 11 letech děláme na songu,“ napsala Bagárová ke společným fotografiím s Cristovaem ze studia. Na snímcích je vidět, že si dvojice svojí vzájemnou společnost užívala, oba na fotografiích jen září. Fanoušci proto začali hned na sociálních sítích spekulovat, zda se k sobě nevrátili.

„Nevím proč, ale hned, jak jsem vás viděla spolu na fotkách, mi něco říká, že to možná znova zajiskří. Jak se říká, stará láska nerezaví. A teď jsou i starší, rozumnější celkově. Moc by k sobě pasovali,“ napsala uživatelka Instagramu. „Cítím tam nějaké srdíčkové vibrace,“ uvedli další fanoušci. „Já vás miluju. Přesně 11 let,“ napsala modelka Veronika Kašáková.

Bagárová s Cristovaem se potkali v pěvecké show SuperStar a ke konci roku 2010 se dali dohromady. Po několika údajných nevěrách ze zpěvákovy strany se však dvojice po zhruba roce a půl rozešla. „Myslím, že si každý z Vás zaslouží vědět, že s Benem už spolu nejsme. Rozešli jsme se v dobrém a dál spolu budeme spolupracovat,“ napsala Bagárová před lety na Facebook. Zda to mezi expartnery skutečně znovu zajiskřilo, se teprve ukáže.

Zpěvačka v létě oznámila, že se definitivně rozešla s MMA zápasníkem Machem Muradovem, který je otcem její dcery Rumii. „Každý máme svoje aktivity, svůj program a žijeme si každý svůj život,“ uvedla začátkem července v rozhovoru pro Showtime.

O rozchodu s Muradovem Bagárová veřejnost informovala už v prosinci. Znovu se s ním dohromady dala začátkem února. Ani druhý pokus, který oba vztahu dávali, zřejmě nevyšel. „Bohužel, ale to je život. Máme Ruminku, která je moje všechno na světě. Je důležité, že je zdravá, spokojená, šťastná a o to se budeme snažit oba dva,“ dodala Bagárová.

Tagy: