Písařovicová a Brzobohatý v pořadu Inkognito. Jak to šlo novému páru na place?

Daniela Písařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý v pořadu Inkognito

Nenechte si ujít Danielu Písařovicovou v pořadu Inkognito

V nové epizodě zábavného pořadu Inkognito mezi hádající usedne Daniela Písařovicová. Společnost jí bude dělat kromě známých šprýmařů Jakuba Prachaře, Richarda Genzera a Libora Boučka, také její údajný nový partner Ondřej Gregor Brzobohatý. Jak to novému páru na place šlo? Dívejte se na Primě v 21:35, pořad Inkognito začíná hned po seriálu ZOO.

Už během natáčení pořadu Inkognito bylo vidět, že to mezi Písařovicovou a Brzobohatým jiskří. Navzájem se laškovně doplňovali a vyměňovali si usměvavé pohledy. Po natáčení se moderátorka štábu Showtime svěřila, že je v osobním životě spokojená.

„Mám se báječně, skvěle. Dala jsem si předsevzetí, že si budu víc užívat volného času a budu se víc věnovat sama sobě,“ svěřila se Písařovicová. „V osobním životě jsem šťastná,“ doplnila.

Známá česká moderátorka vystřídala v pořadu Inkognito Petru Nesvačilovou a stejně jako ona, vypadá, že si s pánským osazenstvem bude rozumět. „Strašně mě baví se smát. Kombinace Richarda, Ondry, Jakuba a Libora, který to neuvěřitelným způsobem glosuje, je záruka toho, že se smát budu,“ řekla Písařovicová.

A jak to na place novému páru šlo? Dívejte se na Primě v 21:35, pořad Inkognito začíná hned po seriálu ZOO.

Tagy: