Holubová si prošla peklem: Plakala jsem a sotva došla na záchod, svěřila se

Eva Holubová má za sebou náročné dny. Herečka totiž onemocněla koronavirem a bylo jí tak zle, že podle svých slov sotva vstala z postele. Kvůli izolaci k ní nikdo nesměl, a tak jí jedinou společnost dělal její pes. Teď už se jí daří mnohem lépe a večer dokonce i vystoupí na divadelních prknech.

O nemoci promluvila Holubová na svém Instagramu, kde zveřejnila příspěvek, kterým některé své fanoušky vyděsila.

„Dobré ráno, tak jak? Probudila mě moje jediná ošetřovatelka a společnice. Neteče nám teplá voda, netopí topení, nešetříme, je to rozbité. Z důvodů nákazy k nám nikdo nesmí. Včera probíhal asi největší zápas mezi virem, léky a imunitou. Potila jsem se, plakala, možná občas ukápla slina. Dnes mi Bella omyla všechno, kam se dostala. Jsem ještě zblblá, léky začaly asi fest působit,“ svěřila se na svém instagramovém profilu Holubová. Pro CNN Prima NEWS potvrdila, že se skutečně nakazila covidem. Posledních několik dní proto strávila v posteli. Společnost jí dělala jen její fenka Bella.

Cítila se prý tak špatně, že sotva vstala z postele. Nemohla číst a sledování televize ji už nebavilo. Aby se rychleji uzdravila, pila lipový čaj „po konvicích“. „Jenom na procházku s tebou, milá Bello, ještě dneska nemůžu. Sotva dojdu na záchod. Ale něco k jídlu uklohním,“ dodala herečka.

Od fanoušků dostala vzkazy plné podpory a přání brzkého zdravení. Přidala se i Dagmar Havlová. „Uzdrav se brzy. Med a zázvor,“ doporučila své přítelkyni.

Ve čtvrtek dopoledne pak Holubová napsala, že už se jí daří mnohem lépe. Dobrala léky, a dokonce se večer ukáže i na divadelních prknech. „Dneska se hrají Líbánky na Jadranu a já budu hrát po boku Bohouše Klepla jenom pro vás. Několik negativních testů za sebou a svolení od lékaře,“ potěšila své fanoušky Holubová.

Tagy: