Vězení, návrat do Česka a hned nový vztah. Tereza H. randí se známým MMA zápasníkem

V pákistánském vězení strávila Tereza Hlůšková téměř čtyři roky. Po návratu do Česka byla obvinění z pašování drog zproštěna a začala si užívat života na svobodě. Změnila image, našla si práci a nyní i partnera. 26letá dívka se stýká se známým zápasníkem MMA Michalem Kotalíkem. Svedla je dohromady podobná minulost. I sportovec byl nedávno propuštěn z vězení.

S bijcem se Hlůšková podle informací webu Expres stýká asi měsíc, což již sama potvrdila.

„Píšeme si a vídáme se,“ uvedla. Mladý pár pojí podobná minulost. Hlůšková strávila téměř čtyři roky v pákistánském vězení za údajné pašování drog. Pobyt za mřížemi má za sebou i Kotalík, který brány věznice opustil koncem minulého roku. Čtyřletý trest si vysloužil za těžké ublížení na zdraví.

„Vrhnul se na mě. Já mu z reflexu zasadil pár ran a jedna z nich mu údajně poškodila slezinu. Nic takového si nevybavuji, ale asi ano. Pak už tam vtrhli jeho kamarádi a spolu s nimi utekl někam pryč. Od té doby jsem ho neviděl. Až mi za půl roku zazvonila u dveří policie s tím, že jsem mu způsobil těžké ublížení na zdraví,“ popsal incident Kotalík pro web Kaocko.cz.

Zastával se jí už ve vězení

A jak se dvojice seznámila? Skrze sociální sítě. „Vyjádřil jsem jí podporu, pak slovo dalo slovo a ona mě pozvala ven. Máme si o čem povídat,“ podotkl bijec. Případ Hlůškové sledoval už ve vězení. „Koukal jsem na zprávy v televizi a věřil, že ji brzy pustí. Říkal jsem si, že bych jí rád pomohl. Ve vězení jsem se dokonce s jedním člověkem kvůli Tereze chytl. On se o ní ošklivě vyjadřoval, tak jsem ho trochu pomačkal,“ svěřil se pro Expres Kotalík.

Dodal, že s mladou dívkou mají podobný smysl pro humor. „Po tom, čím jsme si oba prošli, máme i stejný pohled na život. Lidé, co neseděli, se vás mohou pokusit chápat, ale pravdou je, že odnětí svobody pochopí jen někdo, kdo ho prožil,“ uzavřel zápasník.

Tagy: