Po smrti Sepéšiho si Iveta Bartošová chtěla brát Michala Penka. Podvedl ji s Kubánkou

Iveta Bartošová se během života v lásce mnohokrát spálila. Jak zpětně vzpomínala, zklamal ji nejen její první kluk, pěvecký kolega Petr Sepéši, ale i ten následující, kterým byl idol dívčích srdcí, hudebník Michal Penk. Během své profesionální umělecké kariéry, kterou zpěvačka zahájila před čtyřiceti lety, ji provázely vzestupy a pády.

Iveta Bartošová se s Michalem Penkem seznámila v roce 1986, když tehdy jako hosté společně vystupovali s orchestrem Ladislava Štaidla. Byla to láska na první pohled. Byli do sebe tak zamilovaní, že dokonce plánovali svatbu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Drsné praktiky v českém šoubyznysu za totality. Vládl Ladislav Štaidl. Umělci se kradli

„Byl (Michal Penk – pozn. red.) v podstatě živočišný a hodně rychlý. Hned jsme se chtěli brát. Dokonce jsme spolu už šli na matriku, kde jsme se zapsali, a dali nám termín svatby. Jenže krátce předtím jsem to vzdala. Nějak jsem pochopila, že to nemá smysl. Celkem jsme spolu nebyli, myslím, ani celý rok. Už po tak krátké době jsem pochopila, že to nemá význam, ale nějaký čas jsme spolu normálně bydleli,“ sdělovala Iveta v knize Neměla jsem se narodit.

Nevěra na Kubě. Penk jí měl dělat to samé co Sepeši

Ladislav Štaidl, se kterým v té době ještě nic neměla, o jejich intimním vztahu podle ní věděl. „Jak rychle ale náš vztah s Michalem začal, tak rychle zase skončil. Přesně vím, že to skončilo, když jsme byli na Kubě, kde jsme točili nějaký televizní pořad. Tam jsem definitivně pochopila, že není úplně v pořádku. Zahýbal mi tam přímo před mýma očima. A dělalo mu to dobře,“ popisovala zpěvačka.

To samé jí prý prováděl i její první přítel, zpěvák Petr Sepéši, který tragicky zemřel v pouhých pětadvaceti letech, když ho v autě na železničním přejezdu ve Františkových Lázních zabil jedoucí vlak. „Měla jsem neustále to samé. Ti chlapi mě strašně milovali, ale pořád mě museli nějak trýznit a týrat. Tím, že mi ukazovali, že ještě můžou mít jiné,“ popisuje Iveta v knize.

Michal Penk však nastínil jiné důvody jejich rozchodu. S Ivetou bydleli v bytě společně i s jeho matkou. A ta prý zpěvačku přestala mít ráda, čímž soužití pod jednou střechou muselo skončit. Dodnes ale na ni vzpomíná s láskou a úctou. „Zamiloval jsem se do ní. Očarovala mě jako holka. Když jsme spolu začínali chodit, hrozně dlouho jsme to tajili. Čekal jsem na ni potají v baráku. Někdy i sedm hodin na schodech. Lidé z jejího domu mě už znali,“ prozradil zpěvák v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

Zpěvák Michal Penk v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS hovořil velmi otevřeně:

Tagy: