Poslední dojemné fotky zesnulé Haščákové: Zpěvačka zavzpomínala na slavného muzikanta

Zesnulá hudebnice Barbara Haščáková nebyla velkou fanynkou sociálních sítí, používala je jen výjimečně. Jedním z jejích posledních příspěvků na Facebooku byla dojemná vzpomínka na Vaša Patejdla.

V neděli zasáhla celé Česko a Slovensko smutná zpráva o odchodu zpěvačky Barbary Haščákové, která se proslavila zejména díky hudebnímu duu, které tvořila s MC Erikem. Na sociálních médiích zesnulá muzikantka netrávila moc času.

ČTĚTE TAKÉ: Barbara a MC Erik ovládli 90. léta. Zpěvačka zemřela ve 43 letech. Věřila, že nemoc porazí

Jak napsal web zivot.pluska.sk, milovnicí sociálních sítí zrovna nebyla. I přesto o sobě dala ale na Facebooku vědět nedlouho předtím, než odešla do hudebního nebe. Jedním z jejích posledních zveřejněných příspěvků byl post k připomínce Vaša Patejdla. Sdílela ho v den, kdy slavný muzikant zemřel.

„S obrovským umělcem a mým bývalým kolegou Vašem Patejdlem. Odpočívej v pokoji,“ napsala Haščáková na svém profilu 19. srpna a přiložila společný snímek se spoluzakladatelem skupiny Elán.

Pak už jen zpěvačka sdílela pár fotek z přírody, kterou podle zmíněného webu neskutečně milovala. Úplně poslední snímek, na němž vypadala jako víla, přidala na svůj facebookový profil 11. listopadu.

Třiačtyřicetiletá Haščáková známá pro hity Sen a Keď príde láska zemřela 22. listopadu na Floridě ve Spojených státech. Zprávu potvrdil její bratr Andrej Haščák pro agenturu TASR, napsal web startitup.sk. Příčinou úmrtí byla podle lékařů v nemocnici Memorial Hospital ve městě Sarasota, kde zpěvačka žila, náhlá cévní mozková příhoda.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Smutná zpráva od Jiřího Bartošky. Herci se vrátila rakovina, podstupuje onkologickou léčbu

Tagy: