Poslední rozloučení s Olgou Kočkovou. Rakev byla uložena do rodinné hrobky v Řepích

Poslední rozloučení s Olgou Kočkovou

Poslední rozloučení s Olgou Kočkovou

V Praze se uskutečnil pohřeb Olgy Kočkové, manželky Václava Kočky staršího, která ve svých 79 letech podlehla vážné nemoci. Samotný obřad začal v pátek od 11 hodin v pražském Břevnovském klášteře za účasti širší rodiny, která mimo jiné dlouhé roky provozuje Matějskou pouť v Praze, a mnohých celebrit. S Olgou Kočkovou se rozloučil například Daniel Hůlka, který během obřadu zazpíval. Rakev byla do rodinné hroby na hřbitově v Řepích uložena krátce po 13. hodině.

Olga Kočková navždy odešla v noci na 14. února pokojně ve spánku poté, co dlouhé roky sváděla boj s vážnou nemocí.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela slavná herečka Pamela Salemová. Zazářila po boku Conneryho ve slavné bondovce

„S bolestí v srdci oznamujeme všem příbuzným a známým, že nás po dlouhé a těžké nemoci opustila naše drahá manželka, maminka, babička, prababička, sestra,“ uvedla rodina na parte. Olga Kočková, za svobodna Janečková, zemřela ve věku 79 let, tři měsíce před 80. narozeninami, které by oslavila 17. května.

Poslední rozloučení se konalo v pátek od 11:00 v Břevnovském klášteře. Vzdát hold zesnulé dorazili desítky smutečních hostů, mezi nimiž nechyběly hvězdy českého showbyznysu, se kterými se rodina zná. Mezi nimi byl například Daniel Hůlka. Ten během obřadu zazpíval.

Kočár tažený černými koňmi, který vezl rakev s ostatky, opustil areál minuty před polednem.

Ostatky Olgy Kočkové byly uloženy do rodinné hrobky na hřbitově v Řepích, kde odpočívá její syn Václav Kočka mladší, který byl zastřelen v říjnu 2008.

Tagy:
smutek pohřeb Břevnov poslední rozloučení Praha Daniel Hůlka Jan Kočka Václav Kočka Břevnovský klášter pohřeb Olga Kočková