I na Instagramu jsou úchyláci, říká Krainová. Inspiruje starší ženy, aby si šly za svým

Simona Krainová

Rozhovor se Simonou Krainovou pro ShowTime

Modelka Simona Krainová promluvila pro Showtime o svém účtu na placené a necenzurované platformě OnlyFans. Řekla, že úchyláků má pravděpodobně víc i na Instagramu, tak proč z toho nezískávat peníze. Života si chce podnikatelka užívat naplno a rozhodně nechce řešit názory kritiků. Ona sama totiž ostatním fandí a inspiruje starší ženy, aby si šly za svým.

Krásná Simona Krainová nedávno rozproudila vášnivé debaty poté, co si založila účet na OnlyFans, kde mohou uživatelé sdílet obsah bez cenzury a získávat za něj peníze. „Myslela jsem si, že nebudu mít důvod někomu něco vysvětlovat, protože jsem dospělá. Kariéru mám vybudovanou, velkou část práce mám už také za sebou a řekla jsem si, že se budu už jen bavit. Je mi jedno, jaké následky si to ponese,“ řekla modelka pro Showtime.

ČTĚTE TAKÉ: Krainová vysvětlila, proč chce prodávat své nahé fotky. Smutní moralisté, opřela se do kritiků

„Proč bych nemonetizovala obsah, který na tom Instagramu získává také spousty sledujících? Je mezi nimi samozřejmě úplně stejné procento úchyláků. Říkají, že podbízím obsah nějakým úchylákům, tak chci říct, že na Instagramu jich mám stejný počet, ne-li více, a tam to dávám zadarmo,“ upozornila Krainová.

Na popud vícera fotografů Krainová hledala platformu, kde by nemusela fotografie cenzurovat a mohla je svobodně zveřejnit. „Pár mi jich řeklo, ať to udělám. Večer jsem to spustila a ráno jsem se probudila hodně překvapená,“ pokračovala podnikatelka.

Vysvětlila ale, že rozhodně neplánuje na svém účtu zveřejňovat něco peprnějšího než umělecké fotografie. „Nikdo snad ode mě nečeká, že tam začnu rozvíjet věci, které tam dělají některá děvčata. Já to toleruji, je to každého věc. Ale já tu platformu beru jako něco, kde mohu být svobodná a nabídnout lidem něco úplně jiného, ale hezkého. Někdo říká, že jsem ta průkopnice. Nechci lidi, kteří se tam přihlásili, a není jich málo, zklamat. Musím říct, že jsem v šoku,“ prozradila Krainová.

Nechce jít s davem

„Vidím skupinu lidí, co jsou naštvaní, a tu druhou, kteří jsou strašně šťastní, protože se nebojím nových věcí. Mám kariéru za sebou, mám před sebou nové projekty, nevisí na tom moje živobytí. Ale když vidím, co to způsobuje, docela mě to baví,“ uvedla s tím, že chce být inspirací pro ostatní ženy starší čtyřiceti let.

„Chci motivovat starší ženy, aby se bavily a nebály žít podle svých pravidel. Pořád řešíme, co na to řekne společnost, ale proto tady nejsme. Ten život je tak krátký. Nedávno mi zemřel kamarád a o to víc, když odcházejí lidé, které mám ráda, a ostatní řeší nesmysly, si říkám, že já si chci život užít, jak nejvíc budu moci,“ připomněla. „Chci svůj život dát svým dětem, dát jim zábavu, vydělat si peníze, cestovat a ano, chci všeho víc. Proč ne? Když mohu, baví mě to,“ svěřila.

„Také se chci smát a být obklopená lidmi, kteří to mají stejně. Klidně si budu žít ve svojí bublině a to, co na mě plive nějaká parta zamindrákovaných šulinů, mě opravdu nezajímá. Jsem přející člověk, fandím lidem, kteří se o něco pokoušejí,“ dodala.

Podle Krainové mají lidé v Česku neustálou tendenci někoho „řešit“, je to však zbytečné, myslí si. Rozhodně nepatří mezi lidi, kteří by chtěli splynout s davem. „Nechci neustále stát v řadě s ostatními. Už jako mladá jsem žila trochu jako grázlík. V patnácti jsem se sbalila a odjela do Paříže. Máma se divila, co tam budu dělat, když neumím jazyky, a že se ztratím na ulici. Pamatuji si, že jsem si koupila křídy, a když jsem vycházela z baráku, tak jsem si dělala křížky na chodníky. Jednou pršelo a smylo se to. Šla jsem do telefonní budky a volala jsem tátovi, že nevím, kde bydlím.“

„Jsem ráda, že jsem to tenkrát udělala. Dalo mi to tehdy obrovskou životní zkušenost a dneska už se nebojím a tu křídu nepotřebuji,“ zakončila Krainová, která boří mýty o ženském stárnutí.

Tagy: