Fockovi vazbu nepřeju, ale nejsem jeho žena, říká Bohdalová. Co je pro ni ta nejhorší věc?

Jiřina Bohdalová a Lubomír Focko přestali skrývat svůj vztah.

Na oslavě Slováčka nechyběla ani Bohdalová

Mezi gratulanty na oslavě narozenin Felixe Slováčka nechyběla ani Jiřina Bohdalová. Té obvykle dělá doprovod přítel a slovenský milionář Lubomír Focko, nyní ale herečka dorazila bez něj. Kvůli problémům se zákonem je totiž Focko ve vazbě.

Jiřina Bohdalová přišla na oslavu hudebníka Felixe Slováčka v dobré náladě a prozradila, co mu popřála k narozeninám. „Aby pořád hrál, dokud mu ty prstíky a dech budou sloužit. Aby se nevzdával, člověk musí pořád něco dělat,“ prozradila redakci ShowTime.

V letech, jako má ona, prý musí mít člověk ideálně rozvrh na každý další den. „Já mám zítra v plánu to nejhorší – žehlení,“ dodala 91letá herečka. Na oslavu ji doprovodil vnuk Marek Ciccotti. Také on obdivuje její neutuchající energii.

Má plno energie

„Ona tu energii utlumit nechce. Záměrně to dělá tak, aby jí neutlumila, a to je právě ono. Vezměte si z ní příklad, já se o to snažím,“ popsal Ciccotti s tím, že je to však někdy těžké. Už teď ví, že v 91. letech podobně vitálně vypadat nebude.

Když má herečka mírný útlum, řeší ho po svém. „Na deset minut si sedne do křesla, zapne si něco v televizi, na dalších deset usne, pak se probudí a jde luxovat, sázet nebo vařit... Furt něco,“ popsal vnuk Bohdalové.

Obvykle ale herečce dělá doprovod slovenský milionář Lubomír Focko. Toho však soud poslal do vazby v souvislosti s možným ovlivňováním veřejných zakázek Správy úložiště radioaktivních odpadů. O kauze, ve které figuruje, prý Bohdalová nic neví. „Jsem překvapená jako všichni ostatní. A nepřeju mu to, samozřejmě,“ reagovala.

Podotkla ale, že s Fockem jsou jen přátelé. „Aby ze mě dělali manželku... Vždyť on má normální vztah,“ pokračovala. „Luboš je rodinný kamarád, kterého znám z dovolených, nic víc. Jako člověk je fajn,“ doplnil Ciccotti.

Tagy: