První otevřená zpověď Patrasové o Aniččině rakovině: Dala bych svůj život za její zdraví

Dagmar Patrasová poprvé promluvila od oznámení dceřiny diagnózy.

Slováčková promluvila o těžké nemoci

Dagmar Patrasová poprvé veřejně promluvila o diagnóze dcery Aničky Slováčkové. Ta už podruhé bojuje s rakovinou, která se jí tentokrát usadila na plicích. V emotivní zpovědi pro magazín Blesk Patrasová řekla, že by vyměnila svůj život za to, aby její dcera byla zdravá.

Začátkem října se zpěvačka Anička Slováčková svým fanouškům na sociální síti svěřila, že se jí vrátila rakovina. Už jednou se jí podařilo zákeřnou nemoc porazit. Tehdy bojovala s rakovinou prsu, nyní jí diagnostikovali rakovinu plic.

ČTĚTE TAKÉ: Utajovaná píseň zesnulého Milana Lasici vás dojme. Do světa se chystá jeho unikátní album

Zpráva o chorobě zasáhla tisíce fanoušků 28leté zpěvačky. Hrůzné momenty také prožívají rodiče Slováčkové. Dagmar Patrasová se s dceřinou diagnózou vyrovnává velmi těžko. „Ten pocit, který prožívám, se nedá popsat slovy. Nemůžete ani říct, co se ve vás odehrává,“ svěřila se Patrasová pro Blesk.

Patrasová, která veřejně promluvila poprvé od okamžiku, kdy se dcera dozvěděla diagnózu, před kamerou neudržela slzy. „Anička už si nemoc prožívá podruhé. A podruhé udeřila velmi špatně. Anička je hrozně moc statečná a snaží se prostě žít, jak se dá,“ řekla.

Dagmar Patrasová by dala cokoli za to, aby se její dcera vyléčila. „Dala bych svůj život za to, aby se moje dítě uzdravilo. Je strašné, když vám umírá dítě,“ pronesla herečka se slzami v očích.

Anička Slováčková neztrácí naději a věří, že zákeřnou nemoc porazí i tentokrát. „Vybojovala jsem si to poprvé – věřím, že to zvládnu i podruhé,“ napsala v příspěvku na sociální síti svým fanouškům.

SLEDUJTE TAKÉ: Sto milionů pro nemocného Martínka se podařilo vybrat během pár dnů

Tagy: