První reakce Žilkové na těhotenství dcery Agáty: Nevím, o čem píšete

Agáta Hanychová se s matkou Veronikou Žilkovou netají tím, že mezi sebou mají blízký vztah a jedna o druhé ví úplně všechno. Nyní modelka webu Blesk.cz potvrdila, že s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem čeká miminko. První reakce Veroniky Žilkové na radostnou událost v rodině však byla poněkud překvapivá.

Pomyslná jiskra mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem přeskočila na začátku června, když byla modelka hostem v jeho televizním pořadu. V posledních týdnech se spekulovalo o tom, že spolu čekají miminko, což Agáta dlouho vyvracela. S pravdou ven šla až nyní. „Jsem těhotná,“ potvrdila pro Blesk.cz. Více se k požehnanému stavu vyjadřovat nechtěla.

Hanychová je matkou dvou dětí. S podnikatelem Miroslavem Dopitou má jedenáctiletého syna Kryšpína, s hercem, moderátorem a hudebníkem Jakubem Prachařem pětiletou dceru Miu. Jaromír Soukup má z předchozích vztahů sedmadvacetiletého syna Jakuba a o šest let mladší Natálku. Teď se modelka a mediální magnát těší na společného potomka.

Žilková chtěla pro Agátu mladého lékaře s ocelovou pěstí

Když redakce CNN Prima NEWS kontaktovala Agátinu matku, herečku Veroniku Žilkovou, která po rozchodu s Martinem Stropnickým našla novou lásku v podobě hudebníka, bývalého baskytaristy skupiny Argema Josefa Holomáče (66), s dotazem, jak se těší na další vnouče, její odpověď byla překvapivá. „Nevím, o čem píšete,“ napsala Veronika. Poté, co jsme dotaz ještě více konkretizovali s tím, že její dcera Agáta veřejně potvrdila, že s Jaromírem Soukupem čeká miminko, už nereagovala.

Nevěděla snad o této radostné události v rodině, kterou Hanychová vypustila do světa? Anebo je všechno trochu jinak a Agáta žádné miminko nečeká? Nejbližší týdny a měsíce napoví víc.

Veronika Žilková má s Agátou má velmi blízký vztah. Říkají si všechno. Jediné, na čem se spolu neshodnou, je výběr partnerů. Jak herečka nedávno přiznala, do chlapů své dceři mluvila vždycky. Například zpěváka Sámera Issu, s kterým kdysi Agáta chvíli randila, měla zakázaného. „Partneři, to je téma, kvůli kterému se nejčastěji hádáme. Ona nemá zájem o slušné chlapce. Chtěla bych pro ni nějakého mladého lékaře s ocelovou pěstí, který by ji zkrotil,“ prozradila Žilková před časem v rozhovoru na rádio Frekvence 1.

Tagy: