První slova Vondráčkové o nové lásce: Jsem šťastná a zamilovanost si užívám

Lucie Vondráčková opět září štěstím. Je šťastně zamilovaná.

Vondráčková a Šebrle o cvičení

Lucie Vondráčková přiznala, že je opět zamilovaná. Dvaačtyřicetiletá zpěvačka by měla randit s o 18 let mladším zápasníkem MMA Zdeňkem Polívkou. Dvojice zprávu zatím nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. Situaci by mohl pomoci objasnit nadcházející Polívkův zápas, kde by se mohla Vondráčková objevit coby fanoušek.

Vondráčková si své soukromí velice střeží a o své nové lásce skoro nemluví. Teď se ale rozhodla udělat výjimku a deníku Blesk přeci jen pár detailů prozradila. „Jak už jsem vám řekla, jsem šťastná a stav zamilovanosti si užívám,“ sdělila 42letá zpěvačka.

Na otázku, zda půjde podpořit Polívku na důležitý zápas v Oktagonu, odpověděla nejednoznačně. „Jestli se objevím na jeho zápase? To uvidíte sami. Když tam budu, tak tam budu,“ doplnila.

O vztahu Polívky a Vondráčkové se hovoří už několik dní. Dvojice spolu vyrazila na turnaj MMA v Dobříši a jejich společná fotka se poté objevila na Polívkově Instagramu. Ani on, ani Vondráčková ale zatím vztah nepotvrdili.

„Momentálně se soustředím pouze na svůj důležitý zápas na Oktagonu ve Frankfurtu. Nechci cokoliv ani potvrzovat, ani vyvracet, ani cokoliv jiného vířit kolem sebe,“ uvedl exkluzivně pro Showtime k vztahu sám zápasník.

Spekulace jsou zřejmě pravdivé

„Když jsem se vrátil z tréninkového kempu, tak se doslova strhla lavina zájmu o mé soukromí, a i když se někomu mohu zdát jako exhibicionista, tak si své soukromí hlídám a o nějakou pozornost věru nestojím, kór 14 dní před mým velkým zápasem,“ doplnil ve svém vyjádření Polívka.

V dubnu Lucie Vondráčková oznámila rozchod s Petrem Vojnarem. Pro pořad Povídej se svěřila, že být single jí vyhovuje a nového partnera prý ani nehledá. Spekulace o novém příteli to ale neumlčelo a nyní se zdá, že by mohly být pravdivé.

V srpnu 2018 informovala Vondráčková, že se rozvádí s hokejistou Tomášem Plekancem. Manželství trvalo sedm let, mají spolu dvě děti – syny Adama a Matyáše.

Tagy: