Byl to těžký otřes mozku, říká Vondráčková o rozvodu s Plekancem. Toho pravého už nehledá

Zpěvačka Lucie Vondráčková byla hostem pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

Nenechte si ujít Lucii Vondráčkovou v pořadu Povídej

Ani po letech Lucie Vondráčková neskrývá, že byl pro ni rozvod s hokejistou Tomášem Plekancem velice bolestným zážitkem. Přesto se s rozpadem manželství dokázala vyrovnat a dnes už ho považuje za uzavřenou kapitolu. S moderátorkou Radkou Červinkovou také pohovořila o narušených vztazích s její tetou Helenou Vondráčkovou. Celý rozhovor sledujte v neděli 27. března v pořadu Povídej od 21:30 na CNN Prima NEWS.

Vypadali jako ideální rodina. Vondráčková s Plekancem byli svoji od roku 2011 a většinu času prožili v kanadském Montrealu, kde měl známý hokejista angažmá. Na světě přivítali dva syny –⁠ Matyáše a Adama. „Rozpad rodiny byl pro mě jako těžký otřes mozku. Tehdy se mi zhoupla půda pod nohama,“ přiznala Vondráčková.

Jejich rozvod přišel jako blesk z čistého nebe. Před čtyřmi lety slavný pár na sociálních sítích oznámil, že se rozchází. Oficiálně se ale rozvedli až rok poté. Manželé si dlouho nemohli přijít na jméno, spory vedli také kvůli manželskému vyrovnání. Později ale vyhlásili příměří a válečnou sekeru zakopali.

„Čas je skutečně mocný… Ale už bych se k tomu nevracela. Máme dobré vztahy a nakonec se vše vyřešilo. To, čeho jsem se bála nejvíc, že to ovlivní naše kluky, jsme vybalancovali. Je to pro mě taková Pandořina skříňka, kterou jsem zavřela a nazdar,“ prohlásila zpěvačka.

Vondráčková již od rozvodu navázala několik známostí. Naposledy se hovořilo o jejím vztahu s moderátorem Petrem Vojnarem. Jak ale zpěvačka sama přiznává, nemá problém být i sama. „Nejsem schopna jít ze vztahu do vztahu. Ani si nemyslím, že je třeba mít partnera za každou cenu. Umím být sama. Toho pravého ani nehledám,“ řekla zpěvačka, která se věnuje také dabingu a herectví. Mezi její nejznámější hity patří Vzkaz v láhvi či píseň Hvězdy.

S Helenou se neviděla asi 20 let

Vondráčková s moderátorkou Radkou Červinkovou pohovořila také o vztahu s její tetou, známou zpěvačkou Helenou Vondráčkovou. „Helena je moje teta, tak to je náš příbuzenský vztah. Ale jinak jsme se už dlouho neviděly, přibližně 20 let. Tak nějak nám to osud zařídil,“ prohlásila.

A přestože jsou příbuzné, nemá potřebu se s ní setkat. „Popravdě jsem o tom už dlouho nepřemýšlela. Každá jdeme tou cestou, kterou jsme si vybraly a kterou nám osud dopřál. Nejdu hlavou proti zdi. To není můj styl,“ uzavřela Vondráčková. Celý rozhovor sledujte v neděli 27. března v pořadu Povídej ve 21:30 na CNN Prima NEWS.

Tagy: