Půl roku štěstí a dobré skóre. Zamilovaný Milan Peroutka promluvil o tajemné přítelkyni

Fanynky herce a zpěváka Milana Peroutky odhalení oblíbeného umělce příliš nepotěšilo – v rozhovoru pro Showtime přiznal, že už delší dobu není k mání. Prozradil, že již několik měsíců tvoří pár s tajemnou přítelkyní. Její identitu prozradit nechtěl, má k tomu ale pádný důvod.

Peroutka má na sociálních sítích silnou fanouškovskou základnu, s níž sdílí i části ze svého soukromého života. Zprávu o tom, že je již několik měsíců zamilovaný, ale svým sledujícím neprozradil. Redakci Showtime však přiznal, že je velmi šťastný a spokojený.

„Zaklepu si to. Mám pocit, že jakmile to člověk vyřkne, tak se jen modlí, aby média informaci nezveřejnila, protože to už může být jinak,“ vysvětlil své obavy, které následně ještě rozvinul: „Nechci to zakřiknout. K fanouškům chci být otevřený, ale pořád si říkám, že největší síla těchto věcí je, když o nich víš ty.“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dcera je to jediné, co mi dává smysl, svěřila se Lounová. Prozradila, proč tajila partnera

Jako „odstrašující příklad“ uvedl kolegy ze své branže, jejichž vztahy média zveřejnila ještě v době, kdy dotyční pár ani netvořili. „Hlídám si to a musím vymyslet, jak to udělám,“ podotkl. A jak dlouho už je Peroutka šťastně zamilovaný? „Teď je to půl roku, dobrý ne? Je to docela dobré skóre,“ poznamenal.

I přesto, že je ve vztahu se svou polovičkou šťastný několik měsíců, jméno tajemné partnerky prozradit nechtěl. „Ještě mi dejte chvíli a držte palce,“ vzkázal. S Peroutkou a jeho kapelou Perutě se mohou fanoušci potkat na blížícím se koncertě v Brně a na konci března v Praze. Už v úterý se však v 21:35 objevil v pořadu 7 pádech Honzy Dědka.

Tagy: