Zvrat v královské rodině? Meghan „zoufale“ usiluje o usmíření s Kate. Princezně poslala přání

Princ Harry s manželkou Meghan podle informací magazínu OK! usilují o usmíření s nemocnou princeznou Kate. Zdroj médiu prozradil, že se ostře sledovaný britský pár během její léčby rakoviny a postupného navracení ke královským povinnostem pokoušel o navázání kontaktu.

„Harry a Meghan s obrovským zájmem sledují cestu Kate za uzdravením, bohužel spíše z dálky, protože jejich komunikace s palácem je přinejmenším velmi omezená,“ popsal zdroj blízký královské rodině magazínu OK!.

ČTĚTE TAKÉ: František Ringo Čech o slavných vrstevnících. Nepochopím, proč si v sedmdesáti dělají děti

„Nadchlo je, že se již vrací ke královským povinnostem. Pokusili se s Kate spojit a popřát jí všechno dobré,“ pronesl. Poté, co princezna v březnu oznámila svou diagnózu, přitom spolu nekomunikovali. „Až Kate bude opět plně pracovně vytížená, doufají, že by zlepšené vztahy mohly pomoci i s hledáním cesty k Williamovi a králi Karlovi,“ dodal nejmenovaný zdroj.

Ten se domnívá, že snahy zlepší Meghaninu pověst ve Velké Británii. „Až zoufale chce působit jako ta ‚větší‘, jako spasitelka, která usiluje o ukončení dlouholetého sporu a zakopání válečné sekery. Dává najevo, že se hodlá přes všechny problémy přenést. To může její image jen prospět,“ míní zdroj.

New York Post nicméně připomíná, že se princ Harry i přes nynější snahy s Kate ani Williamem při svých posledních návštěvách nesetkal a Meghan do Británie prakticky necestuje.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Pavel ve Washingtonu. Drsné tropy, běh se Sokoly i podpora Ukrajiny. Prezident míří na summit

Tagy: