Známá rapperka neudržela nervy a hodila po fanynce mikrofon. Ztrestala i chybujícího dýdžeje

Americká rapperka Cardi B. předvedla během sobotního koncertu v Drai's Beachclubu v Las Vegas svůj temperament. Po návštěvnici koncertu vztekle hodila mikrofon, když ji dívka předtím polila svým drinkem. Incident natočil další posluchač na video a umístil ho na sociální síť.

Ve chvíli, kdy Cardi B zpívala svůj legendární hit Bodak Yellow z roku 2018, chrstla po zpěvačce jedna z fanynek v přední řadě drink, který měla v kelímku. To si samozřejmě svérázná hudebnice nenechala líbit a okamžitě reagovala. Fanynce to oplatila tak, že po ní vší silou hodila mikrofon.

ČTĚTE TAKÉ: Praha vyhlíží Depeche Mode. Memento Mori pro zesnulého Fletchera nabídne ještě temnější songy

Směrem k fanynce rychle zamířila ochranka a z koncertu ji vyvedla. Zpěvačce, která se v minulosti živila jako striptérka, byl následně vrácen mikrofon a pokračovala ve vystoupení, uvedl portál New York Post. Podle webu není jisté, zda byla proti fanynce vznesena nějaká obvinění.

Večer předtím nastala podobná událost. Tentokrát ale na zpěvačku nikdo nezaútočil, DJ jí pouze předčasně vypnul písničku. Ona po něm na oplátku hodila mikrofon. Video se objevilo na sociální síti TikTok.

V poslední době jako by se házení předmětů na performery během koncertu stávalo trendem. Cardi B není jedinou, která se v takové situaci ocitla. Například na muzikantku Bebe Rexhu hodil fanoušek mobilní telefon. Zpěvačku zasáhl do obličeje a ona musela následně do nemocnice, kde jí ránu zašili. Bizarní zážitek si z koncertu v londýnském Hyde Parku odvezla zpěvačka Pink. Na ni fanoušek hodil popel své zesnulé matky. Cardi B ale zatím zůstává jedinou, která drzost fanouškovi oplatila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřela irská legenda Sinéad O'Connorová

Tagy: