Tragédie v rodině Madonny: Zemřel její starší bratr, léta žil jako bezdomovec pod mostem

Zemřel starší bratr americké zpěvačky Madonny Anthony Ciccone, bylo mu 66 let. Na Instagramu o tom informoval jeho švagr Joe Henry. Ciccone dlouhá léta bojoval se závislostí na alkoholu a jednu dobu dokonce jako bezdomovec žil pod mostem, napsal web BBC. Příčinu úmrtí rodina neoznámila.

Madonna, občanským jménem Madonna Louise Cicconeová, pochází ze sedmi sourozenců. Anthony z nich byl nejstarší. „Znal jsem ho od patnácti, od těch raných let v Michiganu už uběhla spousta času,“ napsal Henry, manžel Madonniny mladší sestry Melanie Cicconeové.

„Můj švagr Anthony Gerard Ciccone nás včera večer opustil. Anthony byl složitá osobnost. Ale měl jsem ho rád a rozuměl jsem mu asi lépe, než jsem byl ochoten někdy připustit. Problémy však časem mizí a rodina zůstává. Sbohem, bratře. Chci doufat, že Bůh, v něhož věřila tvá matka (a taky ta moje), tě má u sebe a přijal tě. Alespoň pro dnešek mě od této vize nikdo neodradí,“ doplnil. Zástupci popové hvězdy se k zprávě o úmrtí Cicconea zatím nevyjádřili.

ČTĚTE TAKÉ: Umíral jako chudý muž. Zesnulý režisér Jakubisko dlužil téměř 77 milionů korun

Ciccone během života nebyl s rodinou dlouhá léta v kontaktu, zejména v době, kdy byl závislý na alkoholu. „V jejich očích jsem úplná nula, nečlověk. Jsem ostuda... Kdybych umrznul, tak by to moje rodina nejspíš zjistila až za půl roku a bylo by jí to jedno,“ řekl v roce 2011 britskému bulvárnímu listu Daily Mail.

Později se ale s příbuznými zase začal stýkat. Madonna i její další bratr Christopher se Anthonymu snažili pomoci. Slavná zpěvačka mu dokonce opakovaně platila odvykací kúry v léčebně. Ciccone však pokaždé skončil opět na ulici. Jeho zdravotní stav se v posledních měsících výrazně zhoršil, píše web People.

Tagy: