Pavel mě jen bránil, je to frajer. Rolins promluvila o rvačce ve svém domě

Popová zpěvačka Dara Rolins zažila se svým přítelem Pavlem Nedvědem pořádné drama. V úterý večer se do jejího domu dostal nezvaný host. Jak prozradila redakci Showtime, šlo o stalkera, který už několik let obtěžuje její rodinu. Rolins měla štěstí, že měla po svém boku bývalého českého reprezentanta ve fotbale, který se své partnerky nejen zastal, ale dal neznámému muži pořádně za vyučenou. Případem se teď zabývá policie.

K incidentu mělo dojít v úterý pozdě v noci. „Při zajíždění do garáže vnikl do mého domu cizí a agresivní muž. Spíš blázen, který u našeho domu nebyl poprvé. Je další z řady ‚mých‘ stalkerů. Tento konkrétní muž pronásleduje a ohrožuje mě a moji rodinu dlouhodobě. Je to už poněkolikáté, co se tady večer v naší ulici potloukal, vyzváněl a dobýval se k nám do domu,“ prozradila Showtimu 49letá zpěvačka s tím, že kvůli němu už dokonce několikrát volala na policii.

„Jen kvůli tomu bláznovi byla u nás policejní hlídka nejméně dvakrát,“ doplnila.

Naposledy byl prý u jejího domu v létě, když byla na koncertě na Slovensku. „Ohrožoval mé dítě s chůvou,“ řekla rozhořčeně. „Tentokrát byl u toho Pavel a ten mě poté, co nám vlezl do domu, jen bránil. Udělal to, co by udělal každý pořádný frajer pro svoji ženu,“ uvedla.

Nedvěd se s o 20 let mladším mužem porval. „Došlo k potyčce i ke zraněním. Naštěstí měl Pavel značnou převahu a díky významné pomoci našich sousedů byla včas přivolaná pomoc – policie i sanitka,“ vylíčila Rolins sled událostí, které se v úterý večer odehrály.

Zasloužil by zavřít do blázince

Že na místě zasahovali policisté i záchranáři, potvrdili redakci CNN Prima NEWS jejich mluvčí. „Mohu potvrdit, že jsme byli povoláni do Tuchoměřic před desátou hodinou večerní, kde došlo k napadení mezi dvěma muži. Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody. Policie celou věc prověřuje,“ uvedla mluvčí policie Michaela Richterová.

Ve stejném duchu se vyjádřila také mluvčí záchranářů Monika Nováková. „V Tuchoměřicích jsme ošetřili muže ročníku narození 1992 s povrchovým poraněním hlavy a pohmožděným ramenem. Po ošetření byl převezen do motolské nemocnice,“ potvrdila.

Rolins je ráda, že byl Nedvěd zrovna ten večer u ní doma. „Nechci si ani domýšlet, co všechno se mohlo stát, kdybych se s tím bláznem ocitla ve svém domě sama,“ řekla.

Věří, že se z této zkušenosti neznámý muž poučí a za své chování ponese náležitý trest. „Ten muž by zasloužil konečně zavřít do blázince. Dobré tři roky nám terorizuje život. Tentokrát to ale bylo poprvé, co nám vnikl do domu, proto doufám, že to i pro něj bude mít konečně patřičné následky,“ uzavřela Rolins.

Tagy: