Rozchod a stěhování ze zámku. Matěj Stropnický měl být Krejčíkovi nevěrný se ženou

Matěj Stropnický s partnerem Danielem Krejčíkem se podle informací deníku Blesk rozešli, roli v ukončení vztahu měla hrát nevěra ze strany bývalého předsedy Zelených. A přestože se Stropnický v minulosti identifikoval jako gay, jeho zálet se týkal ženy. Pár spolu vydržel přes šest let, v jejich průběhu si dvojice koupila zámek v Osečanech, který začala rekonstruovat. Odtamtud se nyní Krejčík údajně odstěhoval.

Podle Blesku vztah ukončil herec Krejčík kvůli údajné nevěře svého partnera. „Bylo to s ženou a Dan se o tom dozvěděl. Strašně ho to ranilo, s Matějem se rozešel a vrátil se do Prahy,“ sdělil deníku zdroj. „Daniel ho velmi miloval, i to pořízení zámku byl jeho nápad. Teď se mu sesypal svět,“ doplnil.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Matěj Stropnický slaví 40. Před muži randil se ženami. Jeho děda psal hity pro Gotta

Krejčík se k bolestivému tématu nechtěl vyjadřovat. „Já se o tom nechci bavit, promiňte, omlouvám se,“ reagoval na dotazy deníku. Stropnický zprávu nekomentoval vůbec. V minulosti měl podle Blesku několik vztahů se ženami.

Portál Prima Žen přitom připomíná, že vztah mužů působil velmi stabilně. Dvojice si navíc přála vychovat dítě.

Kontroverze kvůli Schwarzenbergovi

Bývalý předseda Zelených a nestranický kandidát do Sněmovny za ČSSD na sebe v poslední době upozornil kontroverzními výroky o pohřbu Karla Schwarzenberga (TOP 09).Von snad umřel král?! Po úmrtí Karla Schwarzenberga jsem využil příležitost mlčet a té se přidržím i nadále,“ napsal tehdy, načež v příspěvku na Facebooku pokračoval kritikou formy pohřbu spoluzakladatele TOP 09.

Tohle tedy není poznámka k němu, ale k té šlechtické, ba vskutku královské pompě, které se jeho odchodu dostává .Umřel člověk, ne král, milá média,“ doplnil s tím, že pocty, jichž se Schwarzenbergovi dostává, „smrdí nejhlubším reakcionářstvím“. Sám Stropnický se kvůli svému „využití příležitosti mlčet“ setkal v komentářích s ostrou kritikou.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Trávníček nadchl Drážďany. Němci v něm stále vidí prince z pohádky Tři oříšky pro Popelku

Tagy: