Manželství Trojanových po 30 letech v troskách? Slavný pár má žít odděleně a řešit majetek

Patřili k nejstabilnějším párům českého šoubyznysu. Nyní to ale vypadá, že je manželství herců Ivana Trojana a Kláry Pollertové-Trojanové u konce. Podle informací deníku Blesk již dvojice nesdílí ani společné bydlení. V září si navíc měli u notáře vyřešit i vypořádání společného majetku.

Ivan Trojan a Klárá Pollertová Trojanová prožili společně dlouhých 30 let a na svět přivedli čtyři syny – Josefa, Františka, Antonína a Václava. Nyní se hovoří o tom, že jejich vztah definitivně skončil. „Už několik měsíců spolu ani nežijí,“ potvrdil deníku Blesk člověk, který žije v sousedství jejich rodinného domu v Košířích.

Iniciátorem rozchodu měla být přitom Trojanova manželka. „Paní Klára, pokud vím, bydlí někde na Smíchově a pan Ivan zůstal v domě sám se psem,“ doplnil zdroj. Podle deníku Blesk mělo koncem září dokonce dojít i na vypořádání společného majetku.

Trojanovi tvořili pár od roku 1991 a o rok později se vzali. Svatba byla komorní, jen oni dva se svědky. V posledních měsících se však manželé na veřejnosti spolu příliš neobjevovali.

Trojan se před časem v rozhovoru svěřil, že jejich vztah procházel krizí. „Když přijde krize, je důležité nezapomenout na to, proč jste se brali a co bylo to hezké, co vás spojuje. A snažit se tu krizi překonat a vydržet, ne se při první příležitosti rozvádět. Oba věříme, že to nemá a nesmí skončit,“ řekl herec v rozhovoru pro deník Právo.

Tagy: