Eva Hecko Perkausová je mámou. Přivedla na svět chlapečka, dostal neobvyklé jméno

Eva Hecko Perkausová porodila chlapečka.

Eva Hecko Perkausová porodila

Moderátorka Eva Hecko Perkausová v sobotu večer porodila. Na svět přivedla chlapečka, který dostal jméno Killian. Nyní tak podle svých slov prožívá nejkrásnější adventní neděli, jakou si mohla vůbec přát. O radostné zprávě informoval pořad Showtime.

„První adventní neděle roku 2022 je ta nejkrásnější adventní neděle, jakou jsem si mohla přát. Včera 26. 11. ve večerních hodinách přišel na svět malý Killian. Vítej mezi námi, andílku!“ sdílela Eva Hecko Perkausová svou radost s fanoušky. Manželu Ivanovi pak poděkovala za „obrovskou podporu a lásku“.

Teprve před dvěma týdny se krásná moderátorka rozloučila s diváky Hlavních zpráv, které uváděla spolu s Romanem Šebrlem. Ten Evě poděkoval za „krásné, ale i perné chvíle, které spolu prožili“ a předal pugét květin. „Nerada bych porodila v přímém přenosu,“ vysvětlovala svou pauzu sama Hecko Perkausová ještě před dojemným loučením.

Hlavní zprávy tak získaly novou moderátorskou dvojici – po boku Šebrleho usedla Soňa Porupková.

Hecko Perkausová své těhotenství dlouhou dobu tajila. „Teď začínám pátý měsíc, takže jsem ráda, že se těhotenství podařilo nějakou dobu utajit. Díky tomu jsme si to mohli zatím s partnerem užívat ve dvou,“ přiznala Showtimu na konci června.

Známá moderátorka si soukromí poměrně střeží. S Ivanem Heckem se zasnoubila loni v dubnu. I zprávy o svatbě pak pár tajil až do poslední chvíle. Šťastnou novinku moderátorka sdělila až v průběhu lednového vysílání. Veselka se odehrála na exotickém Mauriciu 12. ledna.

„Byla to opravdu krásná, milá a čistá svatba. Bílý písek, moře a palmy. Člověk vyzná lásku, řekne si ano, předá prstýnky, nakrmí se dortíkem a už jsme byli manželé,“ svěřila se poté Hecko Perkausová Showtimu. Svatbu v zahraničí přitom partneři plánovali už delší dobu. „Byla podle mých představ v tom smyslu, že jsem chtěla mít svatbu v exotice. Splnil se mi sen,“ řekla.

Tagy: