Sharlota prvním tetováním vzdala hold sestře. Rodiče jí kérku nepovolili před osmnáctkou

Sharlota promluvila o tom, kde hledá inspiraci.

Sharlota promluvila o prvním tetování

Rapperka Sharlota promluvila v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS o svých tetováních. Prozradila, že první tetování má pro ni hluboký význam, chtěla své mladší sestře ukázat, jak moc je pro ni důležitá. Hovořila také o tom, že svatba pro ní už od malička byla významnou událostí. Od dětství měla jasnou představu, že by měla být jako z pohádky.

Šestadvacetiletá Sharlota je z velké části potetovaná. Tetování má tolik, že už je ani nepočítá. Nebojí se různých kombinací, na noze má například Elvise Presleyho či Marilyna Mansona. „Jsou to divoké kombinace. Jsem otevřená poznávat různé typy lidí, kteří mě inspirují,“ řekla v rozhovoru pro Nový den.

ČTĚTE TAKÉ: Kazma spustil odpočet do premiéry svého tajného filmu. Zbývá už jen pár dní

Poprvé se nechala potetovat v osmnácti letech. „Oba rodiče jsou hodně potetovaní, ale do osmnácti to mně nedovolili, za což jsem ráda,“ vzpomínala. Když se nechala potetovat poprvé, mělo to pro ní hluboký význam. „Je spojené s mojí sestrou, která je o hodně let mladší a neměly jsme k sobě takové pouto. Chtěla jsme jí vzdát hold, aby věděla, že je pro mě hodně důležitá,“ svěřila se zpěvačka.

Svatba je posvátný akt

„Při psaní textů mě inspirují každodenní vjemy v reálném životě,“ prozradila muzikantka, která je díky své extravagantnosti jednou z nejvýraznějších osobností českého showbyznysu. „Lidé vůči mně mohou mít kvůli velkému počtu tetování předsudky. Proto je pro mě důležité, abych v textech ukázala, že i já jsem jenom člověk, který chce život prožít, jak nejlépe umí,“ sdělila.

Fanoušci nyní mohou Sharlotu vidět také na divadelních prknech. Hraje totiž v pražském Divadle Brodway v muzikále Okno mé lásky. „Byla to milá nabídka. Je to role Denisy a i když si divák na první pohled může myslet, že máme hodně společného, byl to pro mě výstup z komfortní zóny. Jsem citlivá duše a postava je drsná,“ nastínila rapperka.

Nakonec promluvila také o svatbě, kterou podle tradice absolvovala v bílých šatech. „Pro mě je svatba absolutně čistá a nádherná věc. Už když jsem byla maličká, byla pro mě svatba v pohádkovém duchu důležitá. Proto jsem se držela tradiční barvy svatebních šatů, mělo to pro mě velký význam. Beru to jako posvátný akt,“ rozplývala se. Sharlota si vzala dlouholetého partnera a zakladatele hudebního vydavatelství Blakkwood Records Lucase Blakkea v červnu minulého roku.

Tagy: