Luxusní bydlení Ivanky Trumpové. Podívejte se na její přepychové sídlo za půl miliardy

Ivanka Trumpová se s rodinou konečně nastěhovala do svého sídla nedaleko Miami Beach na Floridě. Dům rodina zakoupila už v roce 2021, ale až dosud ho rekonstruovala. Trumpová v nové vile už stihla oslavit i narozeniny.

V dubnu 2021 si Ivanka Trumpová s manželem Jaredem Kushnerem pořídila rodinné sídlo nedaleko Miami Beach na Floridě na prominentním ostrově Indian Creek, kde si mohou dovolit bydlet jen skutečně velmi movití lidé. Dům koupili od miliardáře Alexe Meruela.

ČTĚTE TAKÉ: Osmany Laffita na Halloween změnil svůj dům na strašidelný hrad. Nahlédněte do jeho paláce

Aby byla vila přesně podle jejich představ, musela projít velkou rekonstrukcí. Nyní je už vše hotovo, a jak napsal britský deník Daily Mail, rodina se do rezidence konečně nastěhovala. Ivanka Trumpová v novém sídle dokonce už oslavila i své dvaačtyřicáté narozeniny, které měla 30. října. Na večírku byla samozřejmě i její česká babička Marie Zelníčková, která s rodinou již několik let žije.

Luxusní sídlo, které rodina koupila v přepočtu za 563 milionů korun, má výhled na zátoku Biscayne Bay. Od chvíle, co se přestěhovali, si všechny tři děti Trumpové a Kushnera užívají vodní sporty jako wakesurfing. U vily je vybudované soukromé přístaviště, kde rodina může zakotvit loď nebo vodní skútry.

Uprostřed ostrova se nachází mimo jiné golfové hřiště, je totiž známo, že manželé rádi sportují. Na Indian Creek Islandu, který je často označovaný jako miliardářský bunkr, se nachází celkem 34 luxusních rezidencí. Mezi sousedy Ivanky Trumpové patří například miliardář a zakladatel společnosti Amazon Jeff Bezos.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Marie Rottrová chystá velkolepý koncert. Playlist zatím nemá, hosta prozradila jen jednoho

Tagy: