Mortensen nadchnul fanoušky ve Varech: Po příjezdu rozdával podpisy a ochotně se fotil

Představitel Aragorna strávil notnou chvíli rozdáváním autogramů fanouškům.

Jak vypadalo zahájení filmového festivalu ve Varech

Osmapadesátý ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary odstartoval. Do lázeňského města se sjeli hvězdní herci, hudebníci, módní návrháři nebo politici. Po červeném koberci už prošli mimo jiné představitel Aragorna z Pána prstenů Viggo Mortensen či herec Geoffrey Rush, známý jako kapitán Barbossa ze série Piráti z Karibiku.

Slavnostní zahajovací ceremoniál MFF Karlovy Vary se tradičně uskutečnil před hotelem Thermal.

Celebrity se pozdravily s fanoušky a pózovaly fotografům. Nechyběla mezi nimi topmodelka Tereza Maxová, hokejista Jakub Voráček s manželkou, herec Milan Peroutka s manželem Dominikem Roubínkem, moderátor Libor Bouček, herečka Hana Vagnerová či sestry Anna a Ester Geislerovy.

ČTĚTE TAKÉ: Do Česka dorazil herec Geoffrey Rush. „Kapitán Barbossa“ usedne v porotě MFF Karlovy Vary

Podle reportérky CNN Prima NEWS Kristýny Malé dominovaly na červeném koberci černé a bílé barvy rób. Nechyběly samozřejmě ani flitry a různé výrazné efekty.

Ovace sklidili také prezident festivalu Jiří Bartoška s manželkou Andreou, bývalé první dámy Livia Klausová nebo Dagmar Havlová, stejně jako hollywoodské hvězdy v čele s Viggem Mortensenem a Geoffreyem Rushem, který je v Karlových Varech již podruhé, před dvěma lety převzal Křišťálový glóbus za mimořádný kinematografický přínos. Letos usedne v odborné porotě.

Mortensen jako jediný rozdával podpisy

Herec Viggo Mortensen přijel k červenému koberci s partnerkou Ariadnou Gilovou. Představitel Aragorna ze série Pán prstenů se jako jediný zastavil u fanoušků. Rozdával podpisy a fotil se se svými obdivovateli.

V 18:00 hodin proběhlo v hotelu Thermal slavnostní zahájení projekcí jeho snímku Až na konec světa, který napsal i režíroval.

V rámci slavnostního zahájení festivalu vystoupí vedle hotelu Thermal britská skupina Kosheen. Koncert bude zdarma.

Festival nabídne návštěvníkům stovky filmů, koncerty a bohatý doprovodný program.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Radostná zpráva snowboardistky Evy Adamczykové. Přerušuji kariéru, čekáme miminko

Tagy: