Velký hollywoodský rozvod? Joe Jonas se o děti stará skoro sám, na Turnerovou tasil právníky

Zpěvák Joe Jonas ze skupiny Jonas Brothers a herečka Sophie Turnerová se podle informací portálu TMZ budou rozvádět. S problémy se údajně potýkají posledních šest měsíců a hudebník se již měl setkat s rozvodovými právníky.

O trablech hvězdného páru tvořeného Joem Jonasem a Sophií Turnerovou jako první informoval server TMZ. Spory prý trvají už půl roku.

ČTĚTE TAKÉ: Rozvod s Harrym jako jackpot? Historik popsal, na jaké peníze by si Meghan přišla

Podle zdroje z blízkého okolí rodiny se Joe v Los Angeles setkal se dvěma rozvodovými právníky a údajně nebude trvat dlouho, než podá rozvodové dokumenty k ukončení manželství s sedmadvacetiletou herečkou původem z Británie.

Čtyřiatřicetiletý zpěvák a hvězda seriálu Hra o trůny si řekli své ano před čtyřmi lety. Společně přivedli na svět dvě dcery. Zdroj webu řekl, že poslední tři měsíce se o ně stará většinu času člen Jonas Brothers. V péči je měl i v době, kdy s kapelou objížděl turné po Spojených státech.

Pár se sice objevoval společně na akcích, v uplynulých týdnech byl však Jonas na veřejnosti několikrát spatřen bez snubního prstenu. Krom toho pár prodal luxusní vilu v Miami, kterou dvojice koupila teprve před rokem.

Jonas a Turnerová se dali dohromady v roce 2016. O rok později následovaly zásnuby. V květnu 2019 si pak řekli své ano a založili rodinu. První dcerku přivítali v roce 2020, druhou pak loni.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Harry se v novém dokumentu opět obul do své rodiny. Dělá chybu, neví, co chce, říká Svoboda

Tagy: