Sledujte Showtime: Eva Perkausová exkluzivně prozradí pohlaví druhého miminka

Eva Perkausová prozradí pohlaví druhého miminka.

Rozhovor s Evou Perkausovou

Zpráva o druhém těhotenství oblíbené moderátorky CNN Prima NEWS Evy Perkausové byla pro řadu lidí nečekaná. Už v neděli 1. října si navíc krásná brzy dvojnásobná maminka připravila další překvapení – ve vysílání pořadu Showtime od 19:59 exkluzivně prozradí, zda čeká holčičku, nebo druhého chlapečka. Už dříve se v rozhovoru svěřila, že by si vnitřně přála mít chlapce a dívku. „Ale i kdyby to byl chlapeček, tak to budou takoví mí dva kluci,“ sdělila tehdy. Nyní se s manželem podělí o „svůj moment“.

„Tohle je jeden z těch nejhezčích okamžiků v našem životě. Dělíme se o svůj moment, kdy jsme odhalovali pohlaví miminka. Odpověď na otázku ‚chlapeček, nebo holčička?‘ přichází dnes večer v 19:59 v pořadu Showtime,“ vzkázala na svém Instagramu Perkausová.

Už dříve se v rozhovoru svěřila, jaké pohlaví miminka by si přála. „Řeknu klišé, které je ale pravdivé. Ať to bude, co to bude, hlavně ať je miminko zdravé,“ nechala se slyšet moderátorka. Přesto má své skromné přání. „V hloubi duše si říkám, že by bylo fajn mít chlapečka i holčičku. Bylo by to opravdu hezké,“ svěřila se. „Ale i kdyby to byl chlapeček, tak to budou takoví mí dva kluci,“ dodala hvězda Hlavních zpráv.

ČTĚTE TAKÉ: Monika Leová podruhé maminkou. Příchod potomka oznámila na sociální síti vtipnými výroky

Že je moderátorka podruhé těhotná, vyšlo najevo v polovině září. Tehdy Perkausová prozradila, že je již v šestém měsíci těhotenství. Navzdory tomu, že bylo druhé miminko plánované, byli s manželem lehce překvapení.

Vše je tak, jak má být

A to zejména tím, jak rychle od prvního porodu se jí podařilo znovu otěhotnět. „Už dříve jsem říkala, že bych si přála dvě děti blízko u sebe. Vyšlo mi to,“ řekla moderátorka s úsměvem. Bříško dokázala dlouho skrývat, i to ji samotnou zaskočilo.

„Překvapivě nebylo dlouho vidět. S takovou možností jsem ani nepočítala. Lékařky mě upozorňovaly, že pokud je mezi dvěma těhotenstvími takto krátká doba, vše se projeví dříve,“ svěřila se v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS v polovině září. „Ale asi je vše tak, jak to má být,“ dodala moderátorka s úsměvem.

Tagy: