Slováček se na premiéře odvázal. Řádil s blondýnkami, pak se hájil zvláštním způsobem

Na premiéru velkofilmu Jan Žižka dorazila v pondělí večer do Slovenského domu řada českých celebrit. Mezi nimi byl i známý saxofonista Felix Slováček. Ten nechal svou manželku Dagmar Patrasovou doma a celý večer se věnoval letitým přátelům. Velkou pozornost 79letého muzikanta si ovšem vysloužila obdařená blondýnka Lenka Dragounová, která na akci původně dorazila s dabérem a hercem Zdeňkem Mahdalem.

Že Slováček na akci vyrazil bez manželky, potvrdil v průběhu večera webu Extra.cz. „Ona tenhle typ filmů nemá ráda,“ svěřil se hudebník.

Už na začátku se podle některých návštěvníků začal mít k blondýnce s vyzývavým dekoltem, která na akci dorazila s dabérem Zdeňkem Mahdalem. Ten se ale v průběhu večera někam vytratil, a tak se bývalé modelky ujal Slováček. Nadšeně si povídali, popíjeli víno a věnovali si i několik něžných dotyků.

„Smáli se spolu, ale také mluvili vážně. Felix si ji, jak je jeho zvykem, majetnicky ‚ohmatal‘, ale paní mu to vracela,“ uvedl pro zmíněný web jeden z návštěvníků večera. Ačkoliv si zjevně společnost jeden druhého užívali, domů odjeli každý zvlášť.

Jak později Slováček vysvětlil deníku Aha!, s Dragounovou se prý znají už léta. „Je to dlouhodobá známá. Známe se dvacet let. Přeci když někoho potkám, nekopnu ho do pr*ele,“ okomentoval saxofonista.

Slováček se po loňském rozchodu s Lucií Gelemovou, se kterou byl dlouhých sedm let, vrátil k manželce. Podle ní se ale „žádný happy end“ rozhodně nekonal. „Mávnutím proutku to neodezní. Bylo to sedm roků,“ řekla začátkem roku Patrasová.

Manželé byli na ostří nože znovu na konci května, kdy známá herečka bourala do zaparkovaného auta. Odmítla se podrobit dechové zkoušce a nepodstoupila ani krevní test. Podle očitých svědků se pak válela opilá na chodníku. Slováček se tehdy za chování své manželky styděl a chvílemi to vypadalo, že mu dojde trpělivost.

Tagy: