Statečná Anička Slováčková ukázala, jak vypadá v soukromí: Odhalila oholenou hlavu

Anička Slováčková, která znovu bojuje se zákeřnou rakovinou, se s fanoušky na sociální síti podělila o to, jak vypadá většinu času. Ukázala snímek, na kterém je nenalíčená a s oholenou hlavou. Za odhalení přirozeného vzhledu se jí dostalo spousty chvály.

Slováčková se před nedávnem svěřila, že se jí vrátila rakovina a tentokrát ve větší síle. Zákeřné onemocnění se jí usadilo na plicích, ani tak se ale zpěvačka nevzdává a věří, že to rakovině nandá stejně jako poprvé.

ČTĚTE TAKÉ: Hvězda seriálu Hra o trůny v slzách. Hora Clegane přišel o předčasně narozenou dceru

S fanoušky na sociální síti sdílela svoji cestu za vyléčením, když bojovala s rakovinou prsu. I nyní dcera Felixe Slováčka a Dagmar Patrasové pravidelně informuje o tom, jak na tom právě je.

V sobotu nechala své obdivovatele dokonce nahlédnout, jak vypadá většinu času doma. „Já 1 % času, kdy se vyfiknu do práce, vs. 99 % doma,“ napsala na Instagramu Slováčková a přiložila dvě fotografie, přičemž na jedné je ve společnosti a na té druhé je zcela neupravená. Navíc také ukázala část oholené hlavy, kterou si v práci běžně zakrývá různými pokrývkami.

Pod sdíleným příspěvkem se zpěvačce okamžitě dostala vlna podpory, a to i ze strany známých osobností českého showbyznysu. „Ty jsi boží,“ okomentovala jej například Eva Decastelo.

„Mám to stejně,“ vzkázala hudebnice Martina Pártlová, kterou před nedávnem požádal o ruku partner v oblíbené talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Mnozí fanoušci si pak myslí, že Slováčková vypadá na druhé fotce stejně fantasticky jako na té první. „Za mě stejně lepší ta druhá fotka, jste skvělá. Držte se,“ napsala jedna z komentujících. Jiní ji zas oceňují za její odvahu a upřímnost. „Málokdo tohle přizná a ještě zveřejní. Aničko, vy jste neskutečně krásná holka,“ stojí dále v komentářích.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Slováčková o rakovině. Chemoterapie jí mění chutě. Má pocit, jako by byla těhotná

Tagy: