Strach Lely Vémoly o ročního syna. S Rockym museli přenocovat v nemocnici

Chvíle velkého strachu zažila Lela Vémola. Manželka slavného českého zápasníka po odjezdu na Slovensko i s ročním synkem Rockym musela vyhledat pomoc lékařů, a to kvůli záchvatu laryngitidy. O děsivou zkušenost se podělila se svými fanoušky.

Slovenská playmate se v poslední době rozhodně nenudí. Když neřeší údajnou nevěru svého manžela, zažívá chvíle hrůzy se svými potomky. Možná, že na Slovensku, kam i se synem odjela, chtěla najít trochu klidu. To se jí však nepodařilo.

V sobotu nad ránem totiž ročního chlapce postihl záchvat laryngitidy. „Zkusila jsem zavolat lékaře, protože jsem se s tímto ještě nesetkala. Děkuju za okamžitou reakci a pomoc. Můj strach je obrovský. Pohled na mé dítě, které se trápí v horečkách, mě úplně zlomil,“ svěřila se modelka.

Lékařům bezmezně děkovala

Syna, kterého má s Karlosem „Terminátorem“ Vémolou, nakonec odvezla do Fakultní nemocnice v Žilině. Právě zdravotníkům věnovala většinu svého příspěvku na Instagramu. „Trávíme noc u vás a s tím, s jakou lidskostí, ochotou a snahou přistupujete k pacientům a maminkám, jsem se ještě nesetkala. Celý personál se mi snaží alespoň trochu pobyt v nemocnici zpříjemnit,“ pokračovala Vémola.

Následně vyzdvihla kvalitu zdravotnictví na celém Slovensku. „Patří jim mé velké dík,“ doplnila dojatá playmate a zdůraznila, aby si lidé vážili toho „křehkého, co dává našim životům smysl“. Pod příspěvkem se snímky Rockyho následně reagovala i uvedená nemocnice. Pracovníci děkovali za milá slova a vzkázali, že Vémole drží palce, aby se i s chlapečkem brzy vrátila domů.

Tagy: