Stropnický zářil vedle přítelkyně. Asi chce lásku dávat nové rodině, ne dceři, říká Žilková

Martin Stropnický šokoval drsným úderem

Stropnický a Žilková, detaily rozvoru

Martin Stropnický, který je stále ještě velvyslancem v Izraeli, přiletěl ze zahraničí i se svou novou partnerkou Markétou. Fotoreportéři deníku Blesk ho zachytili jen den před soudem, kde společně s Veronikou Žilkovou podepsali rozvodové papíry. Známá herečka se pak v rozhovoru pro ShowTime rozpovídala, jak celý proces proběhl.

Fotoreportéři deníku Blesk zachytili Martina Stropnického v dobré náladě u piva v doprovodu nové partnerky Markéty Horňákové. Společně si užívali příjemného počasí na zahrádce, a to den před soudem.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel fotbalista, který překazil Česku v čele s Rosickým vítěznou jízdu v kvalifikaci

To ještě Stropnický netušil, že nakonec rozvodové papíry podepíše venku na plotě Justičního paláce. V budově byla totiž ohlášena bomba. Žilková pro CNN Prima NEWS v exkluzivním rozhovoru pro ShowTime řekla, že už nechtěla rozvod dál prodlužovat a přistoupila na dohodu.

„Měli jsme připravenou dohodu, kterou jsem iniciovala já. Zaprvé nemám peníze na právnické zastupování, zadruhé mě to celé traumatizuje. Kordulka navíc brzy oslaví osmnácté narozeniny, a pokud bych soud neukončila a neustoupila návrhům, mohla by tu stát proti svému otci,“ sdělila herečka exkluzivně pro redakci ShowTime s tím, že dohoda pro ni a dceru Kordulu není výhodná.

Herečka však věří, že vše zvládnou. „Dopadlo to tak, jak to dopadlo, (Kordula) má velkou rodinu, holt tam není táta, ale je tam spousta skvělých sourozenců, máme miminko (dcera Agáta Hanychová, pozn. red.) a myslím si, že je nás hodně, kdo jí můžeme lásku nahradit. Tu, kterou se tatínek rozhodl asi investovat do nové partnerky a nové rodiny a nových dětí,“ dodala. Stropnický se k podpisu dohody o výživném a rozvodu vyjadřovat nechtěl.

Tagy:
Sdílejte článek Facebook Twitter