Už netají, že jsou spolu. Nesvačilová sdílela video ze soukromí, Kolečko na něm nechyběl

Herečka Denisa Nesvačilová na svém instagramovém profilu sdílela video ze soukromí, na kterém zachytila i scenáristu Petra Kolečka. Podporuje to spekulace, že dvojice již tvoří pár. Dosud to přitom oficiálně nepotvrdila.

Nesvačilová před několika dny věnovala na svém instagramovém profilu video svému čtyřnohému mazlíčkovi Čestmírovi. Na jednom ze záběrů se s ním Kolečko mazlí na zemi. „Milujeme tě, Čestmíre,“ doprovodila záběr textem. Jelikož video sdílela ve stories, příspěvek do 24 hodin zmizel.

Nesvačilová se pod posledními příspěvky na svém profilu setkala s řadou negativní reakcí. Ty poukazovaly na její vztah s režisérem. Někteří uživatelé sociálních sítí jí vyčítali, že stála za rozchodem Kolečka s modelkou Anetou Vignerovou, se kterou má syna Jiříka.

ČTĚTE TAKÉ: Drama u Kolečka a Nesvačilové. Pořezaný scenárista musel na chirurgii, přijela i policie

Od té Kolečko odešel na konci léta. „Rozchod s partnerem, se kterým má člověk děti, není nikdy žádná výhra. Bohužel v tomto případě se to jevilo již delší dobu jako nevyhnutelné řešení. Vynasnažím se, aby tím Jiřík trpěl co nejméně,“ osvětlil krach vztahu v pořadu Showtime. Už tehdy vyvrátil údajné spekulace, že by za rozchodem stála právě Nesvačilová. „Mimořádně si rozumíme, nicméně jakkoli to vypadá, rozhodně ona není důvodem našeho rozchodu s Anetou,“ ujistil.

Samotná Vignerová se přitom měla o nevěře svého partnera dozvědět přímo z médií. „Bohužel nevím, co k tomu říct, je to celkem rychlé. Teď jsem se dozvěděla, že mě někdo s někým podvádí,“ komentovala tehdy v pořadu Showtime.

Tagy: