Problém pro Žilkovou? Manželství Holomáče ještě neskončilo. Jeho ex trvá na dalším kroku

Manželství blízkého přítele herečky Veroniky Žilkové ještě úplně neskončilo. Exmanželka Josefa Holomáče totiž čeká na církevní anulaci sňatku. Potvrdila to deníku Blesk. „Oba jsme pokřtěni a já na tom trvám. Už jsem to řešila na arcibiskupství,“ prozradila. Je to stejné jako v případě modelky Taťány Kuchařové a hudebníka Ondřeje Gregor Brzobohatého. Ti ovšem na anulaci čekají už několik měsíců.

„Ano, mohu potvrdit, že naše manželství bylo dnem 22. května rozvedeno a rozsudek nabyl právní moci. V návaznosti na civilní rozvod ale bude v nejbližších dnech podána žádost o anulaci manželství k církevnímu soudu,“ uvedla Martina Holomáčová pro deník Blesk.

Prozradila i několik detailů k rozvodu. „Co se týká finančního vyrovnání, proběhlo dle dohody uzavřené letos v lednu,“ řekla Holomáčová s tím, že oba sepsali dohodu o mlčenlivosti a nechtějí dále nic komentovat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hvězda Přátel se za šediny nestydí. Jennifer Aniston nadchla fanoušky, přidala se i Hayek

Že jsou Holomáčovi rozvedení, potvrdila za svého kamaráda také Žilková. S Holomáčem se totiž vídá už několik měsíců, avšak za oficiální pár se nepovažují. Důvodem je nedokončený hereččin rozvod s hercem a diplomatem Martinem Stropnickým. „S nikým nechodím, protože jsem stále vdaná. Než skončí mé soudy, nemám a nebudu mít žádného partnera,“ řekla deníku Blesk.

Kuchařová čeká na anulaci přes půl roku

„V tomhle jsem opravdu velmi přísná, abych nedělala to samé, co dělá někdo jiný,“ uvedla herečka. Zřejmě se tím snažila poukázat na Stropnického, který se podle informací Blesku dal dohromady s konzulární referentkou Markétou Horňákovou, což nejspíš bylo důvodem pro předložení žádosti o rozvod v roce 2022.

Holomáčovi chtějí anulovat církevní sňatek podobně jako Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý. Bývalý manželský pár se rozvedl už v březnu loňského roku, žádost o zneplatnění církevního sňatku podala bývalá Miss World k Metropolitnímu církevnímu soudu v listopadu. Na anulaci však stále čekají.

Mohlo vám uniknout: Modelka Taťána Kuchařová reagovala na slova svého bývalého manžela Ondřeje Brzobohatého, který ji viní z toho, že poskytla médiím text církevní rozvodové žaloby, jež obsahuje citlivé detaily z jejich společného života. Čtyřicetiletý muzikant se chystá proti bývalé partnerce podat žalobu k civilnímu soudu za pomluvu.

Tagy:
rozvod Veronika Žilková manželství Ondřej Brzobohatý exmanželka arcibiskupství Taťána Kuchařová Josef Holomáč Martina Holomáčová církevní rozvod